Haberler

Göztepe-Karşıyaka Soyunma Odaları

Karşıyaka teknik direktörü Soner Tongulüç, çok iyi hazırlandıkları Göztepe maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Karşıyaka teknik direktörü Soner Tongulüç, çok iyi hazırlandıkları Göztepe maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakibin önemli silahlarını durdurup, hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi düşündüklerini ancak başarılı olamadıklarını ifade eden Tongulüç, "İlk golü kornerden yedik. Daha sonra oyunu dengelemeye çalıştık. Geldiğim günden bu yana hiçbir karşılaşmayı 11 kişi tamamlayamadık. Futbolcularımı kırmızı kart görmemeleri konusunda defalarca uyardım. Konsantrasyon eksikliğimizi bir türlü gideremiyoruz. Artık 6 maçımızda en iyi mücadeleyi gösterip, ligi bitireceğiz" dedi. Göztepeli Gencer'in santraya bayrak asmasını da eleştiren Tongulüç, "Bize saygı duymayana ben de saygı duymuyorum. Göztepe taraftarının kulübe ve kişilere sözlü olarak saldırmasını da kabul edemiyorum" diye konuştu.

AURELİO: "ÖNDER ÖZEN İÇİN KAZANDIK"

Göztepe'nin başında ilk maçına çıkan Mehmet Aurelio, takımını çok beğendiğini söyledi. Karşıyaka derbisini teknik direktörü Önder Özen için kazandıklarını belirten Aurelio, "Önder Özen takımın babasıydı" diye konuştu. Karşıyaka'nın zor bir rakip olduğunu da sözlerine ekleyen Aurelio, "Adına yakışır, büyük bir derbi oynadık. Kalan 6 maçımızı kazanıp play off'a kalmak istiyoruz" dedi. Brezilya asıllı Türk çalıştırıcı Gencer'in saha ortasına bayrak diktiği anı ise görmediğini belirtti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Önder Özen Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title