Haberler

Göztepe ile Başakşehir 3. Randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medipol Başakşehir, yarın deplasmanda Göztepe ile oynayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medipol Başakşehir, yarın deplasmanda Göztepe ile oynayacak. İki takım bu mücadeleyle birlikte ligde 3. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medipol Başakşehir, yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Göztepe, geride kalan 12 haftada 6 galibiyet, 6 mağlubiyet sonucu 18 puanla 9. sırada yer alırken, Başakşehir ise 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 27 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Medipol Başakşehir ile Göztepe, Süper Lig'de ilk defa geçtiğimiz sezon karşılaştı. İstanbul ekibi bu maçlardan 2-0 ve 2-1'lik skorlarla galip ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR'DE 3 EKSİK M. Başakşehir'de zorlu İzmir deplasmanı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Elia ve Alparslan Erdem ile sarı kart cezalısı olan Mahmut Tekdemir, Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Yıldırım Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title