Haberler

Göztepe Hastanesindeki Bebek Ölümleri... - Vefat Eden 4 Bebekten Birinin Cenazesi Toprağa Verildi

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenidoğan ünitesinde 2 gün içinde ölen 4 bebekten biri olan Efe Çavdar'ın cenazesi toprağa verildi.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenidoğan ünitesinde 2 gün içinde ölen 4 bebekten biri olan Efe Çavdar'ın cenazesi toprağa verildi.

Babası Bekir Çavdar'ın Kadıköy Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunması üzerine dün Adli Tıp Kurumuna gönderilen bebeğin cenazesi, bugün ailesi tarafından alındı.

Beykoz Ortaçeşme Camii'ne getirilen bebeğin cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Yuşa Mezarlığı'nda ikiz kardeşi Enes'in yanına defnedildi.

Cenaze sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bekir Çavdar, hastane yetkililerinin kendisine bebeğinin solunum yetmezliği ve midedeki bazı sorunlarından dolayı vefat ettiği şeklinde bilgi verdiklerini öne sürdü.

Çavdar, ''Çocuğumun bir sorunu yoktu. Ünite modern cihazlarla dolu temiz bir yer, ama inşaatta çalışan işçiler üniteye rahatlıkla girip çıkıyorlardı. İçeriye mikrobu onlar soktu. Bundan hastane yönetimi sorumludur. Hakkımızı arayacağız'' dedi.

Hilal ve Bekir Çavdar çiftinin 8 aylık dünyaya gelen Efe ve Enes adlı ikizlerinden Enes özel bir hastanede 13 gün önce, Efe ise 47 günlükken Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title