Haberler

Göztepe'den Mehmet Yiğit'e Kanca

Güncelleme:

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Göztepe, stoper transferinde rotayı Karşıyakalı Mehmet Yiğit'e çevirdi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Göztepe, stoper transferinde rotayı Karşıyakalı Mehmet Yiğit'e çevirdi. Listesinde Samsunsporlu Tuna, Bandırmasporlu Cenk, Nazilli Belediyesporlu Lider, Ordusporlu Adem gibi isimleri bulunduran sarı kırmızılıların, Mehmet Yiğit'le anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Bu sezon yeşil kırmızılı ekipte sadece 3 lig maçında forma şansı bulan 24 yaşındaki futbolcunun Göztepe'ye sıcak baktığı bildirildi.

Bu arada daha önce Orduspor'dan Ümit Tütünci, Erkan Sekman ve Emre Aygün'ü transfer eden Göztepe, Karadeniz ekibinden Serdar Deniz'in işini de bitirdi. İlk yarıda mor beyazlı ekipte 11 lig, 2 kupa maçında görev yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Öte yandan satılık listesine konulmasına rağmen Ali Akburç'un sakatlığı yüzünden takıma dönmesi gündeme gelen Enes'in durumunun henüz netleşmediği belirtildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title