Haberler

    Göztepe, Yangın Felaketi Nedeniyle Sahaya Geçmiş Olsun Komşu Yazılı Pankartla Çıktı

    Güncelleme:

    Olympiakos ile karşılaşan Göztepe, Yunanistan'da yaşanan yangın felaketi nedeniyle sahaya üzerinde Yunanca "Geçmiş olsun komşu" yazılı pankartla çıktı.

    Sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Göztepe, hazırlık maçında Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi.

    GÖZTEPE, YUNANCA PANKARTLA ÇIKTI

    Hollanda'nın Arnhem bölgesinde oynanan maça İzmir ekibi, Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında yaşanan yangın felaketi nedeniyle üzerinde Yunanca "Geçmiş olsun komşu" yazılı pankartla çıktı.

    MAÇ 1-0 BİTTİ

    Karşılaşmanın 14. dakikasında Olympiakos, Lazaros'un golüyle 1-0 öne geçti. Müsabaka Olympiakos'un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yunanistan Hollanda Spor Haberler

    500

    Yorumlar (16)

    VANLIYAM ŞANLIYAM:

    BENİM VATANIM YUNANİSTANA YARDIMA GELELİM DİYOR GELMEYİN DİYORSALAR. BUNLARIN TÜRKİYE YE DÜŞMANLIKLARI ÇOKKK FAZLAYMIŞ. BENİM VATANIMA KİM DÜŞANLIK EDİYORSA YANSIN YIKILSIN. DARBECİLER BENİM VATANIMI YIKMMAYA ÇALIŞIYOR KAÇIP ABD VE YNANİSTAN GİBİ HAİN ŞEREFSİZ DEVETLERE SIĞINIYORMLAR. BİRDE ADALETEN SOZ EDİYORAR. SEN ÖNÇE ADALETLİ OLDA SONRA TÜRKİYEY DERS VER . RABBİM TÜRKİYE Yİ KORUSUSN AMİN.

    7
    9
    yanıtYanıtla
    GÖZTEPELİ:

    GÖLCÜK DEPREMİNDE BU İNSANLAR İLK YARDIMA GELENDİ. GELELİM Mİ DİYE SORMADAN.

    11
    3
    yanıtYanıtla
    anadolu:

    adamlar bizim yadımımızı istemiyor düşmanlikları ayyuka çıkmış bizim yunan severler hala dostluk gösteisi yapıyor

    7
    6
    yanıtYanıtla
    MY~:

    2 gün önce Yunanistana akan timsah gözyaşlarınızın binde birinin bunca yıldır Arakan ve Filistin''de zulüm gören kardeşlerinize akmama sebebi olayların doğal afetten kaynaklanmaması mıydı ?

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Nuri:

    ya adamlar izmiri yakmaya çalıştı ülkemizi kurtuluş zamanı sırasında işgal altına almaya kalktılar neyse ki Atatürk gibi bir komutan vardı ama yapılanlar ortadayken bu saçmalıklara ne gerek var. bir çok maç oynandı o olaydan sonra hangi ülke böyle yaptı. bu bizim saflığımızı gösterse de onlara ilahi ceza olan bu olayı o düşmanlarımıza destek maiyetyinde yapmak olmaz bizlere gerek yok çünkü adamlar yardım bile kabul etmiyorlar kinlerinde boğulasıcalar. ŞUNU UNUTMAYIN TÜRK''ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK

    9
    3
    yanıtYanıtla
    GÖZTEPELİ:

    GÖLCÜK DEPREMİNDE İLK YARDIMA YUNANLILAR GELDİ. YARDIM EDELİM Mİ DİYE SORMADAN. ANLA

    yanıt2
    yanıt3
    raa:

    sayin göztepeliler inanin bana bu yaptiginiz bu yunanlilara degmez cünkü ayni durumda bizde kaldik ve onlardan tek bir yardim gelmedi gemez ve gelmeyecek cünkü yunan halkinin cogunlugu türk düsmani olarak yetistiriliyor haaa korkaktirlar o baska ama kesinlikle fazla icli disli olmaya hic gerek yok

    7
    4
    yanıtYanıtla
    osmanli:

    sen geri zekalimisin sen yunanistana hic gittinmi git gör yunanistani ilk önce sora konus yaz burda yunanlilar türkleri cok seviyolar git izin yap selanikte görürsün

    yanıt1
    yanıt3
    Alp:

    Türkiyenin yardımını kabul etseler sonuç bu kadar kötü olmazdı. Allah kimseye böyle felaketler yaşatmasın.

    10
    0
    yanıtYanıtla
    maskeli süvari:

    yunandan dost olmaz askelrlık yaptıgım yerde stelyo dıye bırı vardı oda turk askerıydı sözde kendısı soylerdı ben askerlık yapmak ıstemıyorum ben yunanlıyım dıye turk vatandası gozuktugu ıcın mecburıydı askerlık tabıı fazla tutmadılar gonderdıler ama dıger yabancı asklerlerde vardı ermenı yahudı turk askerı helal olsun yapıyorlardır hatta ramazanda yemeklerını gızlı saklı yerlerdı. .

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title