Haberler

    Göztepe'den 250. Galibiyet

    Ligin 29. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup eden Göztepe, geride kalan  maçlarda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Haftayı 43 puanla 7.  sırada geçen sarı-kırmızılı ekip, 42 gol atıp, kalesinde 47 gol gördü.
    Göztepe, 2002-2003'te veda ettikten sonra bu sezon döndüğü ligde 26.  kez mücadele ediyor. Lig tarihinde 250. galibiyetini Bursaspor karşısında alan  Göztepe, ligde şimdiye kadar 56 takımla karşılaştı.
    Sarı-kırmızılı ekip, bu takımlardan 7'sine karşı galibiyet elde  edemedi. Göztepe, daha önce 6 maçta karşılaştığı Denizlispor, 4 müsabakada  mücadele ettiği Adalet ve ikişer karşılaşmaya çıktığı Aytemiz Alanyaspor,  Balıkesirspor, Erzurumspor, Medipol Başakşehir ve Yimpaş Yozgatspor'u yenemedi.
    Nabil Ghilas'tan 3. gol
    Bu sezon fazla forma giyemeyen Nabil Ghilas, dün Bursaspor karşısında  Demba Ba'nın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de mücadele etti. Bu sezon daha önce 3.  haftada Trabzonspor ve 11. haftadaki Beşiktaş maçlarında birer golü bulunan  Ghilas, dün takımının ilk golüne imza attı. Ghilas, bu sezon 3. golünü kaydetti.
    Oyuna sonradan dahil olan Tayfur Bingöl ise takımının 2. golünü attı.  Tayfur Bingöl, bu sezon 5. golüne ulaştı.
    Dünkü maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Tayfur Bingöl, 22  Nisan Pazar günkü Teleset Mobilya Akhisarspor maçında forma giyemeyecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bursaspor Bingöl Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title