Haberler

    Göztepe'de Yasin Öztekin sıkıntısı!

    Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden kurtuluş mücadelesinin verildiği son 5 haftada forma şansı bulamayan 33 yaşındaki oyuncu bu sene ise tercih edilmedi.

    Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden kurtuluş mücadelesinin verildiği son 5 haftada forma şansı bulamayan 33 yaşındaki oyuncu bu sene ise tercih edilmedi. İlk 3 haftada oynanan Antalyaspor, Beşiktaş ve Denizlispor karşılaşmalarının sadece bir kez ilk 11'de sahaya çıkan Yasin, Çaykur Rizespor deplasmanında ise 1 dakika bile şans bulamadı.

    Berabere giden maçta Teknik Direktör Tamer Tuna, Eren'le birlikte genç oyuncular Batuhan ve Ege'yi koz olarak sahaya sürerken, Yasin'i oynatmayı düşünmedi. İlk haftadaki Antalyaspor maçına kulübede başlayan Yasin ikinci yarıda Deniz'in yerine oyuna dahil oldu.

    Beşiktaş karşısında ise 11'de görevlendirilen deneyimli oyuncu 61 dakika sahada kalabildi ve yerini Castro'ya bıraktı. 3. haftadaki Denizlispor sınavında da kızağa çekilen Yasin, son 6 dakikada Halil'in yerine şans buldu. Son Çaykur Rizespor müsabakasında 90 dakika yedek oturan Yasin Öztekin'in gözden çıkarıldığı iddia edildi. Geçen sezonun devre arasından bu yana takımdan ayrılacağına dair haberler çıkan Yasin'in ara dönemde Göztepe'den gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Göz-Göz'e geçen sezonun başında Galatasaray'dan transfer edilen Yasin ilk devrede gösterdiği performansla takımının en skoreri oldu. İlk 16 maçta sürekli forma şansı bulan Yasin, 7 gol kaydetti. Ancak ikinci yarıda sakatlıklar yaşayan ve düşüşe geçen oyuncu eski günlerini arattı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yasin Öztekin Antalyaspor Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title