Haberler

Göztepe'de Ümit Özat Olmadı

Göztepe Özcan Kızıltan'ın görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Ümit Özat'tan da vize alamadı.

Göztepe'de Özcan Kızıltan'ın görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Ümit Özat ile dün bir görüşme yapan Başkan İmam Altınbaş ve Futbol Direktörü Ali Gültiken Ümit Özat'tan olumsuz yanıt aldı.

İstanbul'daki holding binasında yapılan görüşmede şartlarda anlaşamadıklarını belirten Ümit Özat, "Göztepe büyük bir camia. Ancak bu sezon hedeflenen Süper Lig için ilk yarı itibariyle geride kalınmış. Ben takıma 7-8 takviye yapılıp, planların gelecek sezon için yapılmasını önerdim. Çünkü futbolda yatırım yapmadan başarı kazanmak mümkün değil. Göztepe'nin bu sezonki amacı bana göre şampiyonluk değil, play-off'un kovalanması olmalı. Bu nedenle bir anlaşmaya varamadık" dedi.

Sarı-kırmızılı ekip ile en az 3 yıl olmak üzere uzun süreli sözleşme imzalamak istediğini, ancak kendisine daha kısa süreli bir sözleşme teklif edildiğini sözlerine ekleyen Ümit Özat, "Bank Asya 1'nci Ligi'nde şu an zirveye oynayan takımlardan da teklif aldım. Ancak kabul etmedim. Göztepe ile yaptığım görüşmede maddiyat ile ilgili hiç bir sorun olmadı. Sadece sözleşme süresi ve istenenlerde anşamadık. İleride Göztepe'de mutlaka görev almak isterim" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title