Haberler

    Göztepe'de Soner Aydoğdu ve Serdar Gürler'den asist bombardımanı

    Sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadroya dahil olan Soner görev aldığı 23 müsabakada 7 asist yapıp 3 gol attı.

    Sezon başında Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadroya dahil olan Soner görev aldığı 23 müsabakada 7 asist yapıp 3 gol attı. Orta sahanın kilit isimlerinden olan deneyimli oyuncu Hes Kablo Kayseri spor, BTC Turk Yeni Malatya spor, Ankaragücü, Fraport Tav Antalya spor, Yukatel Denizli spor, Gaziantep Futbol Kulübü ve Çaykur Rize spor maçlarından gollerin pasını verdi. Soner, Kayseri spor, Başakşehir ve Antalya spor karşılaşmalarında ise gol sevinci yaşadı.

    Takımın en skorer oyuncusu olan Serdar da attığı 6 golün yanı sıra 5 asistle oynadı. Serdar, Kayseri spor, Gençlerbirliği, Galatasaray, Beşiktaş ve İttifak Holding Konya spor sınavlarında asist yaparken, Yeni Malatya spor, Ankaragücü (2), Antalya spor, Denizli spor ve Konya spor maçlarında ağları havalandırdı. Soner ve Serdar toplam 11 gol ve 12 asist yaparak sarı-kırmızılıların skor yükünü çekti. Teknik ekibin vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran ikilinin sezon sonunda sözleşmeleri bitecek. Yönetim iki oyuncuyu yeni sezonda da kadroda tutmak için en kısa sürede çalışma başlatacak.

    ANTRENMAN İPTAL

    Göztepe'de Süper Lig'e koronavirüs salgını yüzünden verilen süresiz arada yarın Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşmesi planlanan idman iptal edildi. Koronovirüs salgınının spor camiasına da sıçraması nedeniyle İzmir ekibinin antrenmanlarını bir süre daha evden sürdüreceği açıklandı. Ligde Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçeli 1 futbolcu ve çalışanların koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yeni Malatyaspor Kayserispor Başakşehir Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title