Haberler

Göztepe'de golcüler yine sınıfta kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'de İzmir'i sarsan deprem nedeniyle geçen hafta evinde oynaması gereken Aytemiz Alanyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenen Göztepe, cumartesi deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, takımın golcüleri geride kalan 6 maçta...

Süper Lig'de İzmir'i sarsan deprem nedeniyle geçen hafta evinde oynaması gereken Aytemiz Alanyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenen Göztepe, cumartesi deplasmanda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, takımın golcüleri geride kalan 6 maçta üretken olamadı.

Geçen sezon Cameron Jerome, Eren Derdiyok, Deniz Kadah ve Kamil Wilczek'ten beklenen performansı göremeyen Göztepe, bu sene de Brown Ideye, Cherif Nidaye ve Burak Süleyman'da şu ana kadar umduğunu bulamadı. Geçen sezonun ilk yarısında sarı-kırmızılı formayı giyen Eren 5 Süper Lig maçına çıkıp hiç gol atamadı. Tecrübeli golcüyle devre arasında yollar ayrıldı.

İngiliz forvet Jerome 22 karşılaşmada yalnızca 3 gol atabildi. Devre arasında Danimarka'nın Brondby takımından transfer edilen Polonyalı golcü Wilczek de 14 müsabakada yalnızca 1 penaltı golüne imza atabildi. Deniz Kadah da yine sezona gol atamadan tamamladı. Göztepe'nin bu sezon başında yenilediği forvet hattında sadece Ideye 1 kez rakip ağları sarsabilirken, Ndiaye 6 karşılaşmada sevinç yaşayamadı. Kocaelispor'dan gelen Burak Süleyman ise 1 dakika bile forma giyemedi. Forvette zaman zaman görev yapabilen İtalyan futbolcu Stefano Napoleoni ise sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Geride kalan 6 maçta da forma giyemeyen Napoleoni'nin iyileşmeye başladığı ve en kısa zamanda sahalara döneceği kaydedildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title