Haberler

Göztepe'de Demba Ba ve Scarione, Bursaspor Maçı Kadrosundan Çıkartıldı

Güncelleme:

Göztepe, Bursaspor maçı öncesinde Senegalli golcü Demba Ba ve Scarione sakatlığı sebebiyle Bursa maçı kadrosundan çıkarıldı.

Göztepe'ye Bursaspor maçı öncesi iki kötü haber geldi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Demba Ba ve Scarione, sakatlıkları sebebiyle Bursaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

GÖZTEPE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Sağlık heyetimiz, oyuncularımız Demba Ba ve Oscar Scarione'nin sakatlıkları hakkında açıklamada bulundu.

Demba Ba: Oyuncumuz Demba Ba'nın Salı günü gerçekleşen antrenmanda sağ uyluk arka adale grubunda zorlanma yaşanmıştır. 2 günlük tedavi sonrasında şikayetleri devam eden oyuncumuza MR tetkiki yapılmış ve oyuncumuzda "Hamstring kasında ödem ve zorlanma" saptanmıştır.

Dün gerçekleşen antrenmanda ve yapılan kontrollerde ağrılarının devam ettiği tespit edilen oyuncumuz maç kadrosundan çıkartılmıştır.

Oscar Scarione: Oyuncumuz Oscar Scarione'nin sol dizindeki tendinit ve bursite bağlı ağrı yakınmaları hafta boyunca yapılan tedavilere rağmen devam ettiği için oyuncumuz maç kadrosundan çıkartılmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Demba Ba Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

TANJU:

BJK. . İSTEMEMİŞTİR. . SAKATLANIR FALAN

6
6
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

GÖZTEPE YÖNETİMİ KEŞKE BJK MAÇINDA KADRODAN ÇIKARSAYDI . BU KADAR DEDİKODU AYYUKA ÇIKMAZDI

4
2
yanıtYanıtla
Carsi pazar:

5tasa mi imza atmis.

1
0
yanıtYanıtla
Reis:

Yıl 2007, Bjk evinde Portoyu ağırlıyor. kazanırsa grupları geçecek, berabere biterse UEFAya kalabilmek büyük avantaj elde edecek. Son dakika Q7 golü çakar, Bjknin umutları tükenir. Aradan 1, 5 sene geçer, Q7 Bjkye gelir, taraftarın da sevgilisi olur. Diyeceğim o ki; bu adamlar profesyonel oyuncular, Demba ba Bjkye gol atsa Bjk almaktan mı vazgeçecek, yoksa Ba gol atmadı diye Bjk Ba''yı mı alacak. Profesyonel olmayan tek şey Fikret''in açıklamasıydı. Bir maç öncesi böyle tuzak sorulara düşmemeliyd

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title