Haberler

Göztepe'de Bayran Bektaş Dönemi Bitti, Kemal Özdeş Geliyor

Güncelleme:

Süper Ligde Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Göztepe'de Bayram Bektaş takımdan ayrıldı, yerine Kemal Özdeş geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 4'üncü yenilgisini Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek alan Göztepe'de teknik direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı.

Haftalardır taraftarların ağır dille eleştirdiği Bektaş'la Sivas dönüşü acil toplanan yönetim, genç teknik adamla karşılıklı anlaşarak vedalaştı. Bayram Bektaş defterini 15'inci hafta sonunda kapatan sarı-kırmızılılar, son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Kemal Özdeş ile prensipte anlaşma sağladı. Vakit keybetmeden deneyimli teknik adama teklifi ileten başkan Mehmet Sepil olumlu yanıt aldı. Yarın İzmir'e gelecek Kemal Özdeş'in ufak ayrıntıların görüşülmesinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

ERSUN YANAL'IN YARDIMCILIĞINI YAPTI

Adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Ersun Yanal'ın yardımcılığını yaparak teknik adamlığa başlayan Kemal Özdeş, ilk olarak 2003-04 sezonunda Konyaspor'da 6 maçlığına dümene geçti. Ardından 2011-12'de 1'inci Lig'de Manisaspor'u çalıştıran 48 yaşındaki çalıştırıcı, 2013-14'te yeniden Manisa temsilcisine döndü. Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka'da da 2015-16'da görev alarak 1'inci Lig'de 8 Kasım 2015'te oynanan derbide sarı-kırmızılılara rakip olan Kemal Özdeş, patlamayı Kasımpaşa'da yaptı. 2016-17 sezonunda lacivert-beyazlılarla sözleşme imzalayan tecrübeli teknik direktör, 2.5 sezon İstanbul'da kaldı. Kasımpaşa ile toplam 87 resmi maça çıkan Özdeş, 39 galibiyet, 34 mağlubiyet ve 14 beraberlik elde etti. Bu sezon ilk 7 haftada Kasımpaşa'nın başında olan Özdeş ardından görevini Mustafa Denizli'ye devretti. Kemal Özdeş, Göztepe ile ilk maçına 14 Aralık Cuma günü Bursaspor maçıyla çıkacak.

Göztepe'de Bayran Bektaş Dönemi Bitti, Kemal Özdeş Geliyor

BAYRAM BEKTAŞ, İSTİKRARSIZ PERFORMANS SERGİLEDİ

Kariyerinde ilk kez Süper Lig'de çalışan Bayram Bektaş ise Göztepe'de inişli çıkışlı bir sezon geçirdi. Daha önce alt liglerde Elazığspor, Gazişehir Gaziantep ve Ümraniyespor'da görev yapan genç çalıştırıcı, yaz döneminde Göztepe'ye geldi. Ligin ilk 2 haftasında puan yüzü göremeyen Göztepe ardından yükselişe geçti. 3'üncü haftadaki 1-0'lık Fenerbahçe galibiyetiyle kendine gelen sarı-kırmızılılar, 9 maçta 7 galibiyet ve 2 mağlubiyet alıp adını üst sıralara yazdırdı. Ancak 10'uncu haftadaki Akhisarspor mağlubiyetiyle ivme kaybeden Göztepe, Çaykur Rizespor'u 2-0 yense de üst üste BŞB Erzurumspor, Medipol Başakşehir, Antalyaspor ve Sivasspor sınavlarından puan alamadı.

Göztepe, Bayram Bektaş ile çıktığı 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında Çengelköyspor ve Nazilli Belediyespor'u yendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bayram Bektaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

raa:

DEGISTIR;nereye kadar

3
1
yanıtYanıtla
gfb:

yılmaz vuralın ahı tuttu desene

0
1
yanıtYanıtla
Tr:

Isiniz gucunuz besiktasi yenmek sonrasi fiss bayram efendi

0
0
yanıtYanıtla
Bence:

Futbolcu almazsan teknik direktör napsın.

0
0
yanıtYanıtla
DÜZENSİZZ:

Bayram Bektaş gibi birçok hoca süper lig ve 1. lig için yetersiz ki sürekli kısa sürede takım alıp bırakıyolar. Antrenörler daha sağlam bir vizyona sahip olmalı. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title