Haberler

Göztepe'de Başkan Sepil: "Ligde Yeni Statta Oynayacağız"

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, Doğanlar'da yeni yapılan Bornova Stadı'ndaki ilk resmi karşılaşmayı oynadıklarını hatırlatırken, "İlerleyen haftalarda ligde yeni statta oynayacağız" dedi.

TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, Doğanlar'da yeni yapılan Bornova Stadı'ndaki ilk resmi karşılaşmayı oynadıklarını hatırlatırken, "İlerleyen haftalarda ligde yeni statta oynayacağız" dedi.

Elazığspor maçını oynadıkları Bornova Stadı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Mehmet'in ilgili yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"İzmir'in yıllardır süregelen stadyum problemine çözüm olarak yapılan ve müsabaka oynanması kriterlerinin tamamlanması için kulübümüzün de büyük mesai harcadığı Bornova Doğanlar Stadı'nın ilk resmi maçını oynadık. Geçmiş döneme baktığımız zaman Atatürk Stadı'nın gerek fiziki olarak gerekse taraftar atmosferi olarak verimli bir stadyum olmadığını gördük, bu sebeple bundan sonra maçlarımızı Bornova Doğanlar Stadı'nda oynayacağız. Dün akşam stadyumda çok güzel bir ambiyans vardı. Tabii ilk karşılaşma olması sebebiyle stadyumda ortaya çıkan eksikliklerin farkındayız ve bunları da Eskişehirspor maçına kadar tamamlayacağız." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sepil Elazığspor Bornova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title