Haberler

Göztepe - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 30.haftasında Göztepe, kendi evinde Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı.

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Göztepe, kendi evinde Bucaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan, Göztepe Teknik Direktörü Kemal Kılıç, derbiye yakışır bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Maç 1-0 yenik başladık diyebiliriz. Son haftaların en formda takımı karşısında erken golle maça geride başlamak oldukça stresliydi. Maçın iyi geçtiğini düşünüyorum. Derbiye yakışır bir karşılaşma oldu. Oyuncu değişikliklerimiz de ise hiç hesapta olmayan şekilde iki kanattan da değişiklikler yaptık. Buda oyun dengemizi bozdu" dedi.

Göztepeli oyuncu Mehmet Sak da, maç 1-0 yenil başladıklarını dile getirerek, "Erken gelen golden sonra oyuncu çevirmeyi çalıştık. Beraberlik golünü bulduk fakat galibiyeti getiremedik" şeklinde konuştu.

Göztepeli bir diğer oyuncu Halil Akbunar ise, erken bir gol yediklerini ifade ederek, "Karambolden ummadığımız erken bir gol yedik. Kaçırdığımız net gol pozisyonları var. Bucaspor'da aynı şekilde mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. İyi bir derbi olduğuna inanıyorum " diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, ikinci yarı iyi bir oyun sergilediklerini vurgulayarak, "İlk yarı hiç beklemediğimiz bir golle başladık. Sanırım bir iç güdüyle ilk yarıyı berabere bitirmeye çalıştı oyuncularımız. Fakat ilk yarının son bölümünde kötü bir gol yiyerek soyunma odasına berabere gittik. İkinci yarı ise gerçek Bucaspor sahadaydı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık fakat sonuca gidemedik. Böyle dirençli oynayan bir Göztepe'den alınan 1 puan bizim için değerlidir" dedi.

Bucasporlu oyuncu Ömer Kahveci da, iki takım içinde önemli bir maç olduğuna dikkat çekerek, "Her iki ekip içinde çok önemli bir maçtı. Sahada biz Play-off'a oynarken Göztepe'de ligde kalmaya oynuyordu. İki takım açısından da kötü bir sonuç olmadığına inanıyorum. Ligdeki yerimizi koruduğumuz için mutluyuz. Gelecek hafta evimizde Samsunspor'u yenerek play-off kalmak istiyoruz" dedi.

Bucasporlu bir diğer futbolcu Alparslan Erdem ise, istedikleri gibi bir oyun sergileyemediklerini ifade ederek, "Aldığımız 1 puan Play-off adına iyi. Fakat oynadığımız oyun bize yakışmadı. Gelecek hafta Samsunspor'u yenerek Play-off'a adımızı yazdıracağımıza inanıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Kılıç Samsunspor Mehmet Sak Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title