Haberler

Göztepe Başkanı Sepil'in Hayali Avrupa

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Taraftar Derneği tarafından hazırlanan Bir Minibüs Taraftar Belgeseli'nin galasında en büyük hayalini açıkladı.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Taraftar Derneği tarafından hazırlanan Bir Minibüs Taraftar Belgeseli'nin galasında en büyük hayalini açıkladı. Sepil, Göztepe'de başkanlık yaptığı dönemde takımın Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Geçmişte Göztepe'nin unutulmaz Avrupa maçlarını izlediğini belirten Sepil " Alsancak Stadı'nda Atletico Madrid, Marsilya ve Ujpest maçlarını tribünden izledim. O anları hiçbir zaman unutmayacağım. Göztepe'nin başkanı olarak bir kez daha takımımı uluslararası arenada görmeyi hayal ediyorum. Mevcut kadromuzdaki genç oyuncuların da bu onuru yaşayabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Devre arası takviyelerine rağmen şampiyonluk hedefinin gerisinde kalan takımın şu anda PTT 1'inci Lig'de bulunduğu durumun kendisini üzdüğünü belirten Sepil, "Elbette matematiksel olarak hala Süper Lig'e çıkma şansımız bulunuyor. Şampiyonluk çok yüksek ihtimal olmasa da bu sezonu gözden çıkarmış değilim. Ancak çok da istediğimiz bir yıl geçiremedik" diye konuştu. Özellikle yabancı futbolcuların kendisinde hayal kırıklığı yarattığına değinen Sepil, "Tüm takım beni hayal kırıklığına uğrattı" dedi. Mehmet Sepil, görevinden ayrılan Sportif CEO Barış Güçlü'nün yerine ise bu sezon hiç kimseyi getirmeyeceklerini sözlerine ekledi.

BELGESELE BÜYÜK İLGİ

Göztepe Taraftar Derneği tarafından hazırlanan Bir Minibüs Taraftar belgeselinin galası büyük beğeni topladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona Başkan Mehmet Sepil, yönetim kurulu, efsane takım, A takım ve altyapı oyuncuları ile hentbolcular katıldı. Efsane oyuncuların yorumları ile Göztepe'nin tarihinden kesitlerin yer aldığı "Bir Minibüs Taraftar" belgeselinin galasına katılanlar duygu dolu anlar yaşadı. Gösterimin ardından konuşan ve göz yaşlarını tutamayan Mehmet Sepil, "Bu dönemleri yaşayan biri olarak fazlasıyla duygulandım. Omuzlarımızdaki yükün daha da arttığını farkettim. Bu yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" ifadelerini kullandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atletico Madrid Alsancak Stadı Mehmet Sepil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title