Haberler

Göztepe Başkanı Sepil'den hakem tepkisi

Güncelleme:

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, takımının dün akşam Galatasaray'la oynadığı Süper Lig maçında hakem Koray Gençlerler tarafından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, takımının dün akşam Galatasaray'la oynadığı Süper Lig maçında hakem Koray Gençlerler tarafından iptal edilen gole tepki gösterdi. Sepil, "Dünya futbol tarihinde böyle bir kararın örneği var mıdır?" dedi.

Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Ancak maçın skorundan çok hakem Koray Gençlerler'in kararları gündeme damga vurdu. Göztepe'nin 65. dakikada Napoleoni ile bulduğu gol, hakem Koray Gençerler tarafından faul gerekçesiyle iptal edilmişti. Gol öncesinde ceza sahasına orta yapan Halil Akbunar, sol ayağıyla topa vurduktan sonra rakibi Saracchi'nin ayağına istemsizce çarpmıştı. Gol sonrasında VAR'a giden hakem Koray Gençerler, golü iptal etmişti.

Sepil'den hakem tepkisi

Futbol camiasından birçok ismin tepki gösterdiği karara bir tepki de Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'den geldi. Sepil, açıklamasında şu sözleri kullandı:

"Dün oynadığımız karşılaşmada maçın hakemi Koray Gençerler ve VAR hakemi Zorbay Küçük'ün verdiği bir kararla golümüz iptal edildi. Ben şimdi herkese bu kararla ilgili bir soru sormak istiyorum. Dünya futbol tarihinde böyle bir kararın örneği var mıdır? Böyle bir karar verilmiş midir? Cevabının hayır olduğunu biliyorum. Bu tür kararlara imza atan sistemle Türk futbolunu nasıl geliştireceğimizi, nereye götüreceğimizi artık cesur bir şekilde tartışmak ve doğru kararların alınması adına çalışmak zorundayız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title