Haberler

Göztepe, 7 ay arayla aynı kaderi yaşadı

Güncelleme:

Göztepe, Süper Lig'in 3. haftasında son dakikada yediği golle Gaziantep FK ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. İki takımın 7 ay önce İzmir'de oynadığı lig maçında da Gaziantep FK yine 90. dakikada golü bulmuş ve taraflar yine sahadan 1'er puanla ayrılmıştı.

Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Göztepe, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede 2-1 öne geçmesine rağmen 90. dakikada yediği penaltı golüne engel olamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligde 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan sarı-kırmızılılar, yenilgi yüzü görmezken, ilk üç haftayı 5 puanla kapattı.

7 ay sonra yine aynı kader

Geçtiğimiz sezonun 22. haftasında yine sahasında Gaziantep FK ile oynayan Göztepe, 72. dakikada bulduğu golle mücadeleyi 1-0 önde götürürken, 90. dakikada Gaziantep temsilcisinin golüyle mücadeleden 1 puanla ayrılmıştı. 7 ay aranın ardından oynanan maçta yine aynı durumun yaşanması dikkatleri çekerken, Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan da maç sonunda yaptığı açıklamada bu konuya değindi. Parlatan, yine 90. dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, "Geçen seneki Gaziantep FK maçında da aynı durum olmuştu" dedi.

Ideye ilk golünü kaydetti

Göztepe'nin bu sezon Yunanistan'ın Aris takımından transfer ettiği santrfor Brown Ideye, Gaziantep FK ile oynanan maçta 61. dakikada Göztepe'nin ikinci golünü kaydederek sarı-kırmızılı formayla ilk golünü atmış oldu. Nijeryalı golcü, 90 dakika boyunca sahada kaldığı maçta 23 kez topla buluşurken, attığı tek şutta golü buldu. 31 yaşındaki santrfor, Göztepe'nin Denizlispor ve Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçlarda da 90 dakika sahada kalmış ancak gol sevinci yaşayamamıştı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title