Haberler

Gözlü Mahallesi Kanalizasyona Kavuşuyor

Sarayönü'ne bağlı Gözlü Mahallesine kanalizasyon döşenmesi için çalışmalar başlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kanal şebeke çalışmalarıyla, en kısa zamanda Gözlü Mahallesi'nin kanalizasyon şebeke hizmeti tamamlanarak mahalle halkının kullanımına sunulacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Gözlü mahallesinde toplam maliyeti 2 milyon 631 bin lira olan kanalizasyon şebeke çalışmalarını yürütüyor. Hizmet kalitesini ve sürdürülebilirliğini artıran KOSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon şebeke yapımında 300 milimetre çapında betonarme boru kullanıyor.

Gözlü Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke yapım inşaatını başlatan KOSKİ Genel Müdürlüğü, 31 bin 629 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke yapımı gerçekleştirilecek. Proje 2 milyon 631 bin liraya mal olacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde aldıkları karardan sonra kanalizasyon çalışmasının hemen işleme koyulduğunu belirterek, Büyükşehir Yasası ile iki yıl içerisinde tüm mahallelerde kanalizasyon çalışmalarının biteceğini dile getirdi.

İlçede ilk olarak Gözlü Mahallesi'nde başlayan çalışmaların devamının, diğer kanalizasyonu olmayan mahallelerin de listeye alınmasıyla devam edeceğini ifade eden Başkan Solak, bu alt yapı hizmetinin Gözlü Mahallesi için hayırlı olması temennisinde bulundu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Nafiz Solak Sarayönü Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title