Haberler

Gözleri Parlıyor

Banlieue-6080'de Sahne Alan Zerrin Özer, Bir Süre Önce Darılıp, Sevgililer Günü'nde Barıştığı Eşi Levent Süren'le Romantik Anlar Yaşadı.

BANLİEUE-6080'DE SAHNE ALAN ZERRİN ÖZER, BİR SÜRE ÖNCE DARILIP, SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE BARIŞTIĞI EŞİ LEVENT SÜREN'LE ROMANTİK ANLAR YAŞADI.

Önceki gecce uzun bir aradan sonra Banlieue-6080'de sahne alan Zerrin Özer, bir süre önce darılıp, Sevgililer Günü'nde barıştığı eşi Levent Süren'le romantik anlar yaşadı. Geccenin sonunda basın mensupları ile sohbet eden Özer, 'Mutlu musunuz?' sorusuna, 'Gözlerimden belli olmuyor mu? Allah nazar değdirmesin çok mutluyum' diye cevap verdi.

TATLIYA BAĞLANDI

Bir ara eşi Levent Bey ile arasının bozuk olduğunu ve bu zamanlarda çok kötü günler geçirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı, 'Neyse artık her şey tatlıya bağlandı; çok mutluyum' diyerek, eşinin sahnede verdiği beyaz gülü gösterdi. Zerrin Özer, gazetecilerle konuşurken 'eli tespihli' eşi Levent Süren de onu saçlarından öptü.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title