Haberler

Gözde Tatil Merkezinin Sokakları Bomboş Kaldı... Tatilciler Oy Kullanmaya Gitti, Çeşme Boşaldı

Gözde tatil merkezinin sokakları bomboş kaldı.

Gözde tatil merkezinin sokakları bomboş kaldı... Tatilciler oy kullanmaya gitti, Çeşme boşaldı

İZMİR - Okulların kapanması ve bayram tatili nedeniyle İzmir'in turizm cenneti ilçesi Çeşme'ye akın eden tatilciler, tatillerine oy kullanmak için ara verince Çeşme ve Alaçatı bomboş kaldı.

Bayram tatilinde 700 bin kişiyi ağırlayan ve izdiham yaşanan Çeşme'de, bayram tatili sonrasında da hareketlilik yaşanırken, 24 Haziran seçimlerinde oy kullanmak için tatile ara veren tatilciler ikamet ettikleri bölgelere dönünce, Çeşme ıssız kaldı.

Bayram tatilinde yüzde yüz doluluğa ulaşan oteller de büyük ölçüde boşalırken, yoğun hareketlilik yaşanan Çeşme ve Alaçatı sokakları sessizliğe büründü. Bayram tatilinde ve hafta sonlarında yer bulmakta zorlanılan kafe, restoran ve barlarda da masalar bomboş kaldı. Alaçatı'nın izdiham yaşanan kafe ve restoranlarının hafta sonu olmasına rağmen birden bire boşalması ve hiç müşterinin olmaması dikkatleri çekti.

Çeşme ve Alaçatı çarşısındaki hediyelik eşya dükkanları da seçim molası veren tatilcilerin Çeşme'den ayrılması nedeniyle satış yapamadılar. Çeşme'nin plajları da yaz mevsiminde alışık olunmadık bir şekilde boş kaldı. Alaçatı'daki bazı hediyelik eşya büfeleri ise tatilciler Çeşme'den ayrıldığı için hiç açmadılar.

Çeşme Belediyesi'nin sosyal medya sayfasında yayınladığı "Kapalıyız, oy kullanmaya gittik döneceğiz. Geleceğimiz için herkesi 24 Haziran'da ikametgahında oy kullanmaya davet ediyor, sonra Çeşme'ye bekliyoruz" yazılı afişi de yankı bulurken, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, oy kullanmak için ikametgahlarına dönen tatilcilere teşekkür ederek, ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 24 Haziran seçimleri için tatile verilen molanın ardından tatilcileri Çeşme'de en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaçatı Çeşme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title