Haberler

Gözaltına Alınanlar Avukatlarıyla Görüşüyor

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar, emniyette avukatlarıyla görüşüyor.

Türkiye Gençlik Birliğinin (TGB) önceki Genel Başkanı ve halen Genel Yönetim Kurulu Üyesi olan Adnan Türkkan'ın avukatı İbrahim Erdoğan, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden çıkışında gazetecilerin soruları üzerine, müvekkiliyle görüştüğünü söyledi.

Şüphelinin, avukatı ile görüşmesinin kısıtlanması yönündeki kararın 24 saatlik sürenin ardından kalktığını hatırlatan avukat Erdoğan, gazetecilerin ''İçeride nasıl davranılıyor?'' şeklindeki sorusuna ''Gayet iyiler, bir sıkıntı yok'' yanıtını verdi.

Erdoğan, müvekkilinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve ifade vereceğini söyledi.

Soruşturma çerçevesinde elde edilen delillerin bulunduğu çuvalların açıldığını anlatan Erdoğan, henüz ifade alma işlemine başlanılmadığını ve avukatların müvekkilleriyle ilk görüşmelerini yaptığını dile getirdi.

Emekli Albay Hasan Atilla Uğur'un avukatı Mustafa Avlağı da müvekkiliyle görüştüğünü belirtti.

Polisin kendilerine karşı en ufak bir gerginlik ya da rahatsız edici tutumu olmadığını dile getiren Avlağı, şubede, evlerden ve iş yerlerinden alınan eşyaların bulunduğu paketlerin açıldığını kaydetti.

Avlağı, Uğur'un ''susma hakkını kullanmayacağını'' düşündüğünü belirterek, ''Bunun dışında hiçbir bilgiye sahip değilim'' dedi.

Yazar Erol Mütercimler'in İstanbul Barosundan görevlendirilen avukatı Berrin Adıyaman da müvekkiliyle görüştüğünü ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi'nin avukatı Deniz Ketenci de AA muhabirine, müvekkilinin, neden gözaltına alındığını henüz bilmediğini söylediğini dile getirdi. Ketenci, müvekkiline kelepçe takılmasına ilişkin de ''Herhalde polislerin bir tasarrufu olsa gerek'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title