Haberler

Gözaltına Alınan Adnan Oktar, Kudüs İçin "Müslümanlar İçin Kutsal Topraktır" Demişti

Güncelleme:

İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Çok sayıda suçtan haklarında gözaltı kararı çıkartılan Adnan Oktar, Geçtiğimiz yılın son aylarında gündeme gelen Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etme konusunu için Kudüs'ü tarihi bir şehir olarak muhafaza etmesi gerektiğini belirterek " Kudüs, Hristiyanlar, Museviler, Müslümanlar için kutsal bir topraktır." demişti.

"KUDÜS, HRİSTİYANLAR, MUSEVİLER, MÜSLÜMANLAR İÇİN KUTSAL BİR TOPRAKTIR"

Kendi televizyon kanalında "Kediciklerim" dediği genç kızlarla yaptığı programla adından söz ettiren ve daha önce yaptığı bir açıklamada "İsrail soyundanım" diyen Adnan Oktar, siyasi hakretliliğin Kudüs'e taşınmasının tarihi bir hata olacağını belirterek "Kudüs dini bir şehir, tarihi bir şehir. Orijinal haliyle kalması gerekir. Siyasi hareketliliğin Kudüs'e taşınması doğru olmaz. Mevcut durumu muhafaza etmek doğru olur. Müslümanlarla Musevileri çatıştırmayı hedefleyen bir oyuna gelmemek gerekir. Kudüs, Hristiyanlar, Museviler, Müslümanlar için kutsal bir topraktır. Kudüs konusunda 'Ben yaptım oldu' diye bir mantıkla hareket edilmez. Bu tüm bölgeyi Allah korusun ateşe atar" şeklinde konuştu.

Gözaltına Alınan Adnan Oktar, Kudüs İçin 'Müslümanlar İçin Kutsal Topraktır' Demişti

"KUDÜS, ÜÇ DİN İÇİN DE KUTSAL BİR ŞEHİR"

Kudüs'ün üç din içinde kutsal bir şehir olduğunu vurgulayan Adnan Oktar, sözlerine şöyle devam etti: "Kudüs Müslüman, Musevi, Hristiyan tüm dindarlar için kutsaldır. Allah her üç din için de o şehri kutsal kılmış. 'Senin değil benim' mantığıyla hareket edilmez. Üç dinin mensuplarının da güven içinde olacağı bir ortam olması önemlidir."

Gözaltına Alınan Adnan Oktar, Kudüs İçin 'Müslümanlar İçin Kutsal Topraktır' Demişti

GÖZALTINA ALINDI

İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Çok sayıda suçtan haklarında gözaltı kararı çıkartılanlar arasında Adnan Oktar da bulunuyor. Operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adnan Oktar İsrail Kudüs Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title