Haberler

Goussainville'de Anneler Günü Etkinliği

Goussainville'de Anneler Günü etkinliği Paris'in yakın banliyösü ve Türklerin yoğunlukla yaşadığı Goussainville' de Anneler Günü etkinliği. Fransa'da Anneler Günü Mayıs ayının son pazar günü kutlanıyor.

Goussainville'de Anneler Günü etkinliği

Paris'in yakın banliyösü ve Türklerin yoğunlukla yaşadığı Goussainville' de Anneler Günü etkinliği. Fransa'da Anneler Günü Mayıs ayının son pazar günü kutlanıyor. Goussainville Hanımeli Derneği gençlik kolları Fransa'da mayıs ayının son Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Gençler anneleri için çaylı sohbet etkinliği düzenledi.

Fransa doğumlu eğitimci yazar çevirmen Avni Karahisar, 'Uçurtmam kayboldu' 'Evlilik iki bedende bir ruhtur' kitaplarından kısa alıntılar ile Fransa'daki yaşamada dil öğrenmeden yaşamın, iletişim ve kendini ifade etmede zorluğuna değinen bir konferans verdi.

Paris Başkonsolosu'nun eşi Deniz Yalım Kadıoğlu'nun da katıldığı Anneler Günü etkinliğine geniş katılım gerçekleşti. Katılımcı annelere gül verildi. Eğitimci yazar Avni Karahisar kitaplarını imzaladı. Genç MÜSİAD Paris Başkanı Şahin Hekimoğlu kitap imzalattı. Yazara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Fransa Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title