Haberler

Görüntülü Haber) Gaziantepspor - Bursaspor Soyunma Odaları

SPOR Toto Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Gaziantepspor'da Teknik Direktörü İsmail Kartal, takım olarak maçın başından sonuna kadar iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

SPOR Toto Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Gaziantepspor'da Teknik Direktörü İsmail Kartal, takım olarak maçın başından sonuna kadar iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise ilginç bir karşılaşma olduğunu dile getirerek Gaziantepspor'u kutladı. Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, baştan sona üstün oynayan bir Gaziantepspor'un sahada olduğnu ifade ederek şöyle konuştu:

"Futbol oynamak isteyen, galip gelmek isteyen, futbol adına sergilemek isteyen bir Gaziantepspor vardı. Golden sonra 5 dakika geri yaslandık ve kalemizde golü gördük. Rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirmemiz lazımdı. Dördüncü, beşinci, altıncı golü de atabilirdik, olmadı. Futbolda rehavete gerek yok. Başka bir maçta olmaması için bize bir ders oldu. Haklı bir galibiyet elde ettik. Taraftarlarımız varsa biz varız. Gaziantepspor'un başarısı için varız. Taraftarımız varsa biz varız. Ben bu takımın formasını giydim. Ben taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Gaziantepsporluyum, bu takımın ekmeğini yiyorum. Biz bir takımız, haftalarca çalışıyoruz. Biz zorluk derecesi yüksek takımlarla ilk altı haftada mücadele ettik ve her maç üstüne koyarak yolumuza devam ettik. Zaman zaman düşüşler olabilir. İyi bir takımız."

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise ilginç bir maç olduğunu söyleyerek, "Gaziantepspor'un iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Daha sonra oyunda dengeyi yakaladık. Penaltı pozisyonu geldi. Ne söylesek, yine zararı olacak. Talihsizlik, ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu ruhumuzu, takım ruhumuzu ortaya koyduktan sonra daha güzel olacaktır. Direkten ele çarptı diye gördüm. Normal pozisyondu herkes hata yapabiliyor. Üzgünüz yapacak bir şey yok. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum" dedi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Gaziantepspor İsmail Kartal Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title