Haberler

Görümce" Filmi Tanıtım Toplantısı

BKM Film'in yapımını üstlendiği gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi yapımı "Görümce" filminin tanıtım toplantısı düzenlendi.

"Görümce" filminin Promo Ümraniye Platoları'nda gerçekleşen basın toplantısında AA muhabirine konuşan filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, " Gupse Özay'ın senaryosu, kendinden yola çıkarak yazmış. Ağabeyine çok düşkün olmasıyla birlikte ağabeyinin evlilik sürecinde içinde hiç bilmediği bir his uyanmış ve görümcelik damarı kabarmış. Hikaye aslında buradan başlıyor." dedi.

Görümce denilince bir kadın hikayesi gibi algılandığını ancak aslında filmin bir abla kardeş hikayesi olduğunu vurgulayan Baruönü, filmin hikayesinde babanın ölümünden sonra kardeşini büyüten bir ablanın kardeşini kaybetme korkusuyla yüz yüze gelmesinin işlendiğini ifade etti.

Filmin başrollerinden Eda Ece'nin başka meseleleri olan ve reklam şirketinde çalışan bir kız rolü üstlendiğini ancak sevdiği erkeğin ablasıyla başlayan bir savaşın ortasında kaldığını aktaran Baruönü, şunları söyledi:

"Filmin hikayesi aslında görümcenin de kendi aşkını bulmasıyla son buluyor. Senaryo çok eğlenceli bir senaryoydu biz çekerken çok eğlendik. Bütün oyuncular kendilerinden çok şey kattılar hikayeye. Umarım bu perdeye de yansır. Çekimler bitmek üzere. Aralık ayının başında vizyonda olmayı planlıyoruz."

Başrol oyuncularından Buğra Gülsoy, "Sette bir aile gibiydik. Film çekimi sırasında çok eğlendik. Filmde ben tek çocuğum. Oynadığı karakter zor durumlara düşüyor ve her zaman ablasına koşuyor. Erkeklerin gerçekten işi çok zor. Filmde rol icabı iki kadın arasında kaldığımda bunu gördüm." şeklinde konuştu.

Gupse Özay ise filmde makyaj ve süslenme takıntılı birini oynadığını, bu süreçte de çok güzel bir kızın kardeşiyle aşk yaşayacak olmasının oynadığı karakteri çıldırttığını belirtti.

Filmde sürpriz isimlerin olduğunu da aktaran Özay, "Filmde çatışma yaşayan kız tarafı ve erkek tarafı var. Filmde kardeşime çok düşkünüm, çatışma buradan çıkıyor. Eğlenceli olmasına rağmen zor bir filmdi. Filmin enerjisi bana geçti umuyorum seyirciye de geçer. Çekim sırasında hayatımın en güzel günlerini yaşadım diyebilirim. Görümce olarak ben de aşkı buluyorum sonunda." ifadelerini kullandı.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile birlikte Özlem Tokarslan, İnci Pars, Özlem Öçalmaz, Dilşah Demir, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Gürkan Akhanlı, Alp Tuğhan, Anıl Tetik ve Fatih Özkan bulunuyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Buğra Gülsoy Gupse Özay Ümraniye Eda Ece Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title