Haberler

"Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi" Açıldı

Eskişehir'in Tepebaşı Bölgesi'nde Bulunan Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Hazırladığı "Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Bölge Sergisi" İlgi Gördü.

Eskişehir'in Tepebaşı Bölgesi'nde bulunan bir ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı "Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Bölge Sergisi" ilgi gördü.

Avukat Şahap Demirer İlköğretim Okulu'nda Tepebaşı Eğitim Bölgesi'nin hazırladığı "Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Bölge Sergisi"nin açılışan Milli Eğitim İl Müdürü İbrahim Ceylan Av. Şahap Demirer, Şube ve okul müdürleri ile veliler katıldı. Milli Eğtim İl Müdürü Ceylan, Eskişehir'in bir eğitim kenti olduğunu belirterek, "Biliyorum ki, kentimiz hayırsever vatandaşların yoğunlukta olduğu bir il. Bu eğitim gönüllülerin katkılarıyla yaptırılan okullarımızda çocuklarımıza en modern eğitimin verilmesi için çalışmaktayız" dedi.

Avukat Şahap Demirer de, "Evlatlarımızın istikballerinin çok iyi olmasını istiyoruz. Mutlaka onlar bizlerden çok daha iyi eğitim alacaklardır. Türkiye, Türk halkı dünyada layik olduğu yere yükselmelidir, yükselecektir" dedi.

Öğrencilerin görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde hazırladıkları sergi, davetliler tarafından ilgi ile gezildi.

(HÖ-MŞ) 14.05.2008 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title