Haberler

Görme Engellilerden Sergi

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Adana Şubesi tarafından görme engellilerin eserlerinden oluşan "Görmeyenlerin Gönül Gözleri"' adlı sergi açıldı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Adana Şubesi tarafından görme engellilerin eserlerinden oluşan "Görmeyenlerin Gönül Gözleri"' adlı sergi açıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, GÖRBİR tarafından organize edilen ve ressam Nesrin Türkkarakelle önderliğinde Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde açılan sergide yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti.

Vali Coş, "Görmeyenlerin oluşturduğu sergi beni çok etkiledi" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü sebebiyle birçok yerde etkinlikler düzenlendiğini hatırlatarak, "Engellilerimizi bir gün değil, her gün önemsiyoruz. Onların eğitimleri, toplumla iç içe olması için çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bu sergide onların emeklerini yansıtmış ve çok güzel eserler ortaya çıkmış. Emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

GÖRBİR Adana Şube Başkanı Ediz Mut ise sergideki eserlerin 10 görme ve yarı görme engelli tarafından 6 ayda hazırlandığını söyledi.

Mut, sergide 22 eser olduğunu belirterek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın birer eser satın alarak derneğe katkıda bulunduklarını kaydetti.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title