Haberler

Görme Engellilerden İmza Kampanyası

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi Tarafından, "Bozuk Para Değil Bir İmza At Engelliye Destek Ol" Adıyla İmza Kampanyası Başlatıldı.

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi tarafından, "Bozuk Para Değil Bir İmza At Engelliye Destek Ol" adıyla imza kampanyası başlatıldı.

Zafer Meydanı'nda başlatılan kampanya öncesi bir açıklama yapan Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi Başkanı Veli Özağan, imza kampanyasının 3 gün boyunca süreceğini belirterek, "Biz dernek olarak engelli vatandaşlara verilmeyen haklardan dolayı 'Bozuk Para Değil Bir İmza At Engelliye Destek Ol' adıyla bir imza kampanyasını başlattık. Kamu kurum ve kuruluşlarında açık bulunan 29 bin engelli kadrosu bugüne kadar maalesef doldurulmamış olup, kadroların acilen doldurulması son derece önemlidir. Ayrıca 18 yaşını doldurmuş sosyal güvencesi olmayan engellinin ailesine verilen engelli maaşı artık verilmiyor. Bu konularla alakalı olarak duyarlı halkımızın bu imza kampanyasına destek vermesini bekliyoruz" dedi.

(BÇ-FM)

01.07.2007 14:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title