Haberler

Görme Engelli Gencin Trajik Ölümü...

Kartal'da, psikolojik sorunları olduğu belirtilen görme engelli 22 yaşındaki Hakan Erbaş, 8. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Kartal'da, psikolojik sorunları olduğu belirtilen görme engelli 22 yaşındaki Hakan Erbaş, 8. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis intihar şüphesi üzerinde duruyor.

Olay, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan Görmezler Sitesi'nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan 22 yaşındaki Hakan Erbaş, 8. katta bulunan evlerinin penceresinden henüz bilinmeyen bir nedenle aşağıya düştü. Binanın arka bahçesindeki beton zemine düşen Erbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri ceset üzerinde ve Hakan Erbaş'ın atladığı odada çalışma yaptı. Ceset, cenaze aracıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hakan Erbaş'ın yakınları bina önünde sinir krizi geçirdiler. İntihar şüphesi üzerinde duran polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan, intihar ettiği iddia edilen Hakan Erbaş'ın oturduğu binanın görme engelliler için özel olarak tasarlandığı öğrenildi. Bina pencerelerinin ve balkonlarının da normal dairelere göre daha yüksek olduğu belirtildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kartal 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title