Haberler

Göreve Başlayan Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu İçin Kurban Kesildi ve Lokma Dağıtıldı

30 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilerek göreve başlayan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu için Belediye Binası önünde kurban kesildi ve halka lokma dağıtıldı.

30 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilerek göreve başlayan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu için Belediye Binası önünde kurban kesildi ve halka lokma dağıtıldı.

Belediye önünde toplanan halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz'de üst üste üç kez başkan seçilerek geçilmesi zor bir rekora imza attığını belirterek, Gediz'in önümüzdeki dönemde büyümesini sürdüreceğini söyledi.

Başkan Saraoğlu, şu şekilde konuştu: "Öncelikle seçimlerde teveccüh göstererek oyunu bizden yana kullanan Gediz halkına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin desteği ile 10 yıldır sizler için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bugün sizlere bir müjde vermek istiyorum. Gediz-Uşak Karayolunda duble yol çalışmaları önümüzdeki 20 günlük süre içerisinde başlayacaktır. Bu yol ilçemiz halkının yıllardır beklediği ve özlemini çektiği bir yatırımdır. Gediz'in ulaşılabilir kentler arasındaki yerinin yükselmesine ve Gediz ekonomisinin büyümesine büyük katkı sağlayacaktır. Hepimiz için hayırlı olsun.

Ayrıca ilçemiz ticaretinin dünyaya açılan kapısı olan Gediz Organize Sanayi Bölgesine (GOSB) yeni yatırımcılar gelecektir. Bu konudaki girişim ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gediz Organize Sanayi Bölgesinden 40 ülkeye ihracat yapılmaktadır. Bu da OSB ile mümkün olmuş ve bu oran giderek artmaktadır. İstihdam ekonomi ve bunların yanında da eğitim, turizm, şehirleşme alanlarına da destek veren GOSB'yi geliştirmek için yatırımcılarla görüşmelerimize devam etmekteyiz.

Bu makamlarda oturmak halka hizmet için olur. Gediz'in hizmet erleri olarak halkımız için çalışıyoruz" dedi.

Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar da yaptığı konuşmasında, seçimlerden dolayı oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirterek, üstlendikleri bu görevde vatandaşa hizmet etmek için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından katılan herkesle tek tek tokalaşan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, kapısının herkese açık olduğunu belirterek, "her zaman her konuda çekinmeden bizimle konuşmaya gelebilirsiniz" dedi.

Kurban kesiminin ardından yapılan lokma tatlısı dağıtımında uzun kuyruklar oluştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title