Haberler

Görevden Alınan MHP İl Başkanı Mehmet Duran Açıklaması

MHP Genel Merkezi ile gerçekleştirdiği görüşme sonucunda görevden alınan MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, "Dün neferdik, komutan olduk bugün tekrar neferiz."

MHP Genel Merkezi ile gerçekleştirdiği görüşme sonucunda görevden alınan MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, "Dün neferdik, komutan olduk bugün tekrar neferiz. Belediye seçimlerinde aktif olarak çalıştığımızı bütün vatandaşlarımız görecek" dedi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, yönetim olarak görevden alınmalarını İHA'ya değerlendirdi. Mehmet Duran, Balıkesir Belediye Başkanlığı ile ufak tefek sorunları olduğunu doğrulayarak bundan sonraki süreç ile ilgili bilgiler verdi.

BALIKESİR'DE ŞEFKAT ÇETİN İMZASI

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "Yaşanan süreç ile ilgili genel merkezde görüştük. Belediye Başkanımız ile ilgili ufak tefek bazı problemlerimiz vardı, bu konuları görüştük ve bir karar alındığını belirtti. Sonuçta bizlerin görevden alındığına yönelik bir karar ifade ettiler. Yönetim Kurulunun tamamını görevden aldılar. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'nin adına çalışmaya hazırız. Şimdi bir başkan atanacak ve süreç bu şekilde işleyecek. Ben il yönetimi için herhangi bir seçim yarışının olacağını düşünmüyorum. Seçime kadar gelen yönetim devam eder. Bundan sonraki çalışmaların içinde varım. Bizde küsme darılma olmaz. Dün neferdik, komutan olduk bugün tekrar neferiz. Belediye seçimleri öncesinde de aktif olarak çalıştığımızı bütün vatandaşlarımız görecek" dedi.

MHP'de görevden alınan Mehmet Duran'a kararı bildiren yetkilinin MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin olduğu öğrenildi. MHP'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Şefkat Çetin, nisan ayında Balıkesir'e gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret etmişti. Genel Başkan Yardımcısı Çetin, ziyarette MHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının İsmail Ok olduğunu açıklamıştı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Şefkat Çetin Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title