Haberler

Gördüm,dokundum ve Sevdim Kitabı

Gördüm,dokundum ve Sevdim Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Gördüm,dokundum ve Sevdim Kitabı kitabının kısa özeti.

Görmeden aşık olur mu insan, gözümüzle gördüğümüz müdür sevdiğimiz, yoksa ruhuna dokunabildiklerimizi mi severiz?!Sevilene dokunamayınca, geceler boyu onun hayaliyle ruhunun karanlık koridorlarına dalmaz mı insan... Bir kış günü ateşlere bulanmaz mı...Yolcu değil miyiz hepimiz, başkalarının hayatlarının yolcuları...Gece vakti çimenlerin üzerine uzanmış yıldızları seyrederken tüm aşkları yüreklerine aşır bir yolcu, konaklama aykırıdır yolcuya, bir hayalet gibidir ruhları, şeffaftır herkesin içine girip onlardan olabilirler.Romantik bir yolcunun hikayesi "gördüm, dokundum ... ve sevdim".Halim Bahadır senelerdir yaşadığı hayatın satır aralarını yazdı, okurlarının hıçkırıklarını paylaştığı, gülümsemelerini çoğalttı, iklimleri dolaştı kalemiyle, insanların ruhlarına dokundu.Göremediğimiz hikayeler var elinizdeki kitapta, bir yazarın iç serüveninin yanı sıra arka sokakların sesi geliyor fısıltıyla.

Yazar: Halim Bahadır

Yayınevi: Neden Kitap

ISBN: 9789752540033

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 160

Basım Yılı: Ekim 2007

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title