Haberler

Goooool, Cumhurbaşkanım

Fenerbahçe'nin Chelsea Karşısında Aldığı Tarihi Başarıyı Devletin Zirvesi Yurtdışı Gezilerinde Takip Etti. Cumhurbaşkanı Gül, Bükreş Büyükelçiliği'nde Başbakan Tayyip Erdoğan İse İsveç'te Ekran Başında Galibete Tanıklık Etti.

Fenerbahçe'nin Chelsea karşısında aldığı tarihi başarıyı devletin zirvesi yurtdışı gezilerinde takip etti. Cumhurbaşkanı Gül, Bükreş Büyükelçiliği'nde Başbakan Tayyip Erdoğan ise İsveç'te ekran başında galibete tanıklık etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe galibiyetini NATO Zirvesi için bulunduğu Romanya'nın başkenti Bükreş'te izledi. Büyükelçilikte maçı izleyen Gül'e Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve bürokratlar eşlik etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan ise maçı İsveç'te izledi. Erdoğan, Türk-İsveç üst düzey iş çevreleri temsilcileriyle toplantı için Stockholm Ticaret Merkezi Salonuna gelişinde Fenerbahçe-Chelsea maçına ilişkin soruları yanıtladı.

Gazetecilerin, Fenerhaçe-Chelsea maçı için bir değerlendirme istemeleri üzerine, Erdoğan, şunları söyledi:

“Ben birinci devreyi seyretmedim. İkinci devreyi seyrettim. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin 3 tane gol attığı maç oldu. Bir gol kötüydü ama diğer iki gol gerek yapılışı itibariyle gerekse gollerin görüntüsü itibariyle çok çok şık gollerdi. Hele Kazım'ın golü yapılışı itibariyle çok güzeldi. David'in golü de yaklaşık 40 metreden atılan, kurtarılması çok mümkün olmayan bir goldü. Tabii 2-1'lik bir netice... Şu an mutluyuz. Temennimiz odur ki, bu neticeyi aynı şekilde Londra'da da koruyabilmek.”

“İkinci maç için tahmininiz var mı?” sorusuna da Erdoğan, “Bu tür şeylerin tahmini biliyorsunuz olmaz” karşılığını verdi.

Fenerbahçe'nin Sevilla ile yaptığı maçlarda İstanbul'da 3-2 galip geldiğini, İspanya'da da 3-2 mağlup olduğunu anımsatan Erdoğan, ancak Sevilla'nın penaltılarla elendiğini ifade etti. Erdoğan, “Bu futbol... Beklentimiz, temennimiz; Fenerbahçe, ikinci devredeki performansını aynı şekilde tekrarlarsa... Ben inanıyorum ki Londra'daki maçı da alır” dedi.

Erdoğan, bir soru üzerine Feherbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak tebrik ettiğini bildirdi.

“Maça gitmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise üzerine, Erdoğan, “O olmaz, zor iş” dedi.

Bir gazetecinin, “Sayın Baykal'ın açıklamaları vardı” sözleri üzerine Başbakan Erdoğan, “Teşekkür ederim” karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title