Haberler

Goole Pixel İçin Kalıcı Fiyat Kesintisi!

Uzun zamandır piyasada olan Google Pixel telefonlar için sonunda kalıcı fiyat indirimi geliyor.

Uzun zamandır piyasada olan Google Pixel telefonlar için sonunda kalıcı fiyat indirimi geliyor. Google"ın hem Pixel hem de Pixel XL için fiyat kesintisi yapacağı ortaya çıktı.

Goole Pixel 200 dolar ucuzluyor!

Şirketin resmi ürünlerini sattığı "da yapılan bir güncelleme ile Pixel marka cep telefonları büyük indirime girdi. Bu indirimin kalıcı olması beklenirken, böyle Google Pixel fiyatı da 524 dolara düşmüş oldu.

Onun ağabeyi Pixel XL ise 200 dolarlık fiyat kesintisi ile 569 dolardan satılacak. Ayrıca Google Pixel cihaz alan herkese ücretisiz olarak 79 dolarlık Google Daydream Headset verilecek.

Qualcomm 821"den gücünü alan Google Pixel, özellikle kamera tarafında en iyi akıllı telefonlardan biri olma özelliğine sahip.

Elbette Google"ın resmi indiriminin ne zaman ülkemiz fiyatlarına yansıyacağını bilmiyoruz çünkü Google, ürünlerini resmi olarak ülkemizde satmıyor. Ama er ya da geç bu fiyat indirimi ülkemizdeki Google Pixel cihazları da etkileyecektir.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Google Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title