Haberler

    Google Sunum Uygulaması Slides, Artık İos'de

    Güçlü sunumlar için kullanabilceğiniz ücretsiz Google Slides uygulaması, web ve Android ortamından sonra sonunda iOS'e de geldi.

    Güçlü sunumlar için kullanabilceğiniz ücretsiz Google Slides uygulaması, web ve Android ortamından sonra sonunda iOS'e de geldi.

    Google Slides, Microsoft'un ofis paketindeki PowerPoint'in direk rakibi olan ve her türlü sunum hazırlamak için kullanılan ücretsiz bir program. Google'ın Gmail, Docs ve Sheets programları gibi, bir Google hesabı açıp kullanmaya başlayabileceğiniz Slides, şimdi de iOS platformuna geldi.

    Slides ile sunum hazırlamanın bazı güzel yanları var tabii. Mesela sunumlarınızı ister web'den, isterseniz de yolda, akıllı telefon veya tabletten açabiliyor, değiştirebiiyor, izleyebiliyor ve sunum yapabiliyorsunuz. Sunum dosyalarınızı istediğiniz kişiyle paylaşıp, aynı dosya üzerinde ortak çalışmak da mümkün.

    Ayrıca Slides size Microsoft PowerPoint dosyalarını açma, düzenleme, dönüştürme ve kaydetme imkanı da tanıyor. Dosyalarda her yaptığınız değişikliğin anında kaydolması ve bundan sonra dosya kaybetme gibi bir tehlikenin olmaması da cabası. Çünkü Google Slides sunum dosyalarını bulut servisi üzerinde tutuyor ve yedekliyor. Tüm Google doküman uygulamalarına yeni eklenen bir özellik de, internet bağlantınız olmadığında bile dosyalarınızı düzenleyebilmeniz.

    Bu pratik sunum programı hakkında ayrıntılı bilgi alıp kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Eğer iOS bir cihaz kullanıyor ve Slides'ı denemek istiyorsanız, buraya tıklayıp App Store sayfasına gidebilirsiniz. Tabii ki Android cihaz sahiplerini de unutmadık, bu link de sizi Google Play mağazasına götürecektir.

    Google her ne kadar ofis programlarını sevse de, Gmail uygulamasını da boş bırakmıyor, buraya tıklayın ve Gmail'deki en son yeniliği hemen okuyun.

    The post Google Sunum Uygulaması Slides, Artık iOS'de appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title