Haberler

    Google Maps'te Kendi Listenizi Yapın!

    Google Maps, eksikliğini hissettiğiniz bir işlevi daha herkese sunmaya başladı!

    Google Maps'i mekan keşfetmek için kullanıyorsanız, muhtemelen eksikliğini hissettiğiniz bir işlev, artık hizmetinizde.

    Firmanınyaptığı açıklamaya göre Google Maps'te kendi listelerinizi hazırlamanız artık mümkün. Hazırladığınız bu listeleri Google Maps içerisinden paylaşabilir ve ilgilendiğiniz listeleri takip edebilirsiniz. Bu sayede örneğin en iyi pizza restoranlarını takip etmeniz mümkün olacak. Bu işlev şimdiye kadar Google'ın "Yerel Rehberleri"ne açıktı ancak şimdi tüm kullanıcılara sunuluyor.

    Yeni bir liste oluşturmak için bir konumu Google Maps'te açın ve yerin adına dokunup, kaydet simgesine dokunun. Burada "Gitmek istiyorum" ve "Favoriler" gibi önceden belirlenmiş listeler göreceksiniz. Bu listeleri kullanabilir veya dilerseniz yeni bir liste oluşturabilirsiniz. Listeleriniz masaüstünde ve mobil uygulamalarda görüntülenebilecek, hatta ilgili bölgeyi indirmeniz halinde listeyi çevrimdışı olarak açabileceksiniz.

    Google'ın yeni işlevlerle sürekli olarak geliştirdiği Maps, yolumuzu bulmakta kullanacağımız tek uygulama olmaya doğru ilerliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title