Haberler

Gönüllü Zabıtalar Hastanelerin Kantinlerini Denetledi

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönüllü Kadın Zabıtaları, Kentteki Hastanelerin Kantinlerini Denetledi

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönüllü Kadın zabıtaları, kentteki hastanelerin kantinlerini denetledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne bağlı gönüllü kadın zabıtalar, Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Erpa Sağlık Hastanesi kantinlerini denetleyerek, gıda satışı yapılan yerleri kontrol etti. Özellikle okul kantinlerine şok baskınlar yapan gönüllü zabıtalar, bu kez de hastane kantinlerini denetledi.

Kantinlerin genel temizlik durumunun, yangın söndürme cihazlarının, çalışanların sağlık karneleri ile kıyafetlerinin ve satılan gıdaların etiketlerinin kontrol edildiği denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Gerçekleştirilen denetimler hakkında bilgi veren Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönüllü Kadın Zabıtalar Sorumlusu Fatma Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

'Amacımız toplumsal sorumluluk gereği bizler gönüllü zabıtalar olarak gıda üretim yerlerine şok baskınlar yaparak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşulları sağlamış ortamlardan alışveriş yapmaları için okul kantinlerinde denetimler gerçekleştiriyoruz. Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Erpa Sağlık Hastanesi kantinlerinde yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Biz gönüllü zabıtaların her türlü denetime yetkisi var. Tespit ettiğimiz olumsuzlukları tutanak halinde, kamu adına gerekli mecralara bildirmekle yükümlüyüz. Böylece ortaya çıkan yanlış uygulamaların önüne geçilmiş oluyor.'

(İBS-MUS-MHD) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title