Haberler

Gönüllü Kuruluşlardan Büyükşehir'e Övgü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tatil günlerini değerlendirerek önce MÜSİAD üyelerine ardından da Gönüllü Kültür Teşekkülleri bünyesindeki dernek ve vakıfların başkan ve yöneticilerine görsel brifingle yatırımları anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tatil günlerini değerlendirerek önce MÜSİAD üyelerine ardından da Gönüllü Kültür Teşekkülleri bünyesindeki dernek ve vakıfların başkan ve yöneticilerine görsel brifingle yatırımları anlattı. Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Ahmet Taş, yatırımları görünce Başkan Çelik hiç uyumuyor mu diye düşündüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in görsel brifingi Asri Mezarlık'ta başladı. Asri Mezarlık içindeki düzenlemelerden mezarlık içine yapılan hizmet birimlerine kadar pek çok yatırım hakkında bilgi veren Başkan Çelik, mezarlıktaki düzenlemeler ve mezarlık içine yapılan Orgeneral Hulusi Akar Camii'nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından da takdir gördüğünü belirtti. Başkan Çelik, Anbar, Erkilet, İldem ve Argıncık mezarlıklarında da aynı şekilde düzenleme yapacaklarını dile getirerek Asri Mezarlığı şehrin en temiz ve en yeşil parkı haline getirdiklerini kaydetti. Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Camii'nin de şehrimize yakışır, tüm Türkiye'ye örnek bir külliye haline geldiğini söyledi.

Görsel brifing güzergahındaki Sümer Parkı önünde yeşil dokuda Türkiye'ye örnek uygulamalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, daha sonra ulaşım alanında yapılan yatırımları anlattı. Kocasinan Bulvarı'nı Bekir Yıldız Bulvarı'na bağlayan Seyrani bağlantısı ve devamında Bekir Yıldız Bulvarı hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, bulvarın kaldırımı, yol kalitesi ve kaya kalıp sistemiyle yapılan bordürüyle çok güzel bir yol olduğunu söyledi.

Görsel brifing daha sonra Kocasinan Bulvarı'nda yapılan katlı kavşaklarla devam etti. Başkan Mustafa Çelik, yapılan katlı kavşaklarla DSİ Kavşağı'ndan Argıncık Işıklara kadar trafiğin kesintisiz akışını sağladıklarını kaydetti. Gönüllü Kültür Teşekkülleri mensuplarına Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı'nı da tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bulvarın şehrimize kazandırılan önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Görsel brifing kapsamında Talas Yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve Mesleki Sınav Merkezi'ni göstererek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Gönüllü Kültür Teşekkülleri mensuplarına Talas Sosyal Yaşam Merkezi'ni tanıttı. Sosyal Yaşam Merkezi içindeki yüzme havuzları, fitness salonları, KAYMEK atölyeleri, kreş gibi birimleri tanıtan Başkan Çelik, ailece kullanılabilecek önemli bir tesisi Talas'a kazandırdıklarını kaydetti.

"BAŞKAN BU KADAR İŞİ NASIL YAPIYOR"

Gönüllü Kültür Kuruluşlarına yönelik görsel brifing Talas Gençlik Merkezi'ne dönüştürülen Eski Amerikan Koleji'nde sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, burada dernek ve vakıf başkanları ile yöneticilerinden gelen soruları cevaplandırdı. Gönüllü Kültür Teşekkülleri Sözcüsü Ahmet Taş, yapılanları herkesin takdir ettiğini ifade ederek, "Bu kadar hizmeti görünce herkes 'Biz şehri bilmiyormuşuz. Başkan hiç yatmıyor mu? Evine hiç gitmiyor mu? Gece gündüz farklı yerlerde ve randevu isteyene hemen ertesi gün randevu veriyor. Yapılanlar için Allah razı olsun' demişlerdir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Hulusi Akar Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title