Haberler

Gönüllü İmamdan Gasp İddiası

Adana'da oturduğu mahalledeki camide gönüllü imamlık yapan Ferit Karyelioğlu, dua okutma bahanesiyle 4 kişi tarafından kaçırıldığını, dövülerek cep telefonu ile 130 lira parasının gasp edildiğini iddia etti.3 Temmuz'da meydana gelen olayda...

Adana'da oturduğu mahalledeki camide gönüllü imamlık yapan Ferit Karyelioğlu, dua okutma bahanesiyle 4 kişi tarafından kaçırıldığını, dövülerek cep telefonu ile 130 lira parasının gasp edildiğini iddia etti.

3 Temmuz'da meydana gelen olayda iddiaya göre, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Güneşli Mahallesi'nde oturan Ferit Karyelioğlu'nu telefonla arayan bir kişi evinde dua okutmak istediğini söyledi. Bir süre sonra da 2 kişi beyaz bir otomobille gelerek Karyelioğlu'nu evinden aldı. Yolda 2 kişi daha otomobile bindi ve Ferit Karyelioğlu bu kişilerce Karataş İlçesi'ne bağlı Tuzla Beldesi'ne götürdü. Otomobildeki 4 kişi, ıssız bir yere geldiklerinde otomobilden indirip tekme ve yumrukla saldırdıkları Karyelioğlu'nun cep telefonu ile cüzdanındaki 130 lira parasını aldı.

Bırakıldığı yol kenarında köylüler tarafından bulunan imam Ferit Karyelioğlu,, Tuzla Jandarma Karakolu'na götürüldü. Dayağın etkisiyle şuurunun yerinde olmadığı ve hiç bir şey hatırlamadığı için jandarmada şikayetçi olmadığını söyleyen imam Karyelioğlu, olaydan bir gün sonra Adana Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe vererek kendisini kaçırıp gasp edenlerden şikayetçi oldu.

MKA(OA/ESM) - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güneşli Yüreğir Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title