Haberler

Gönüllü Bahçeleri için kura heyecanı

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi'nin, vatandaşların doğayla iç içe zaman geçirmesine olanak tanıyan Gönüllü Bahçeleri'nin kura çekiminde heyecanlı anlar yaşandı.

Tepebaşı Belediyesi'nin, vatandaşların doğayla iç içe zaman geçirmesine olanak tanıyan Gönüllü Bahçeleri'nin kura çekiminde heyecanlı anlar yaşandı.

Son olarak Aşağısöğütönü Mustafa Mansız Gönüllü Bahçeleri, Zincirlikuyu Selami Vardar Gönüllü Bahçeleri ve Batıkent Hobi Bahçesi için kura çekimi yapıldı. Noter ve kura heyeti eşliğinde gerçekleştirilen kura çekilişine 350 emekli, 146 engelli, şehit yakını, gazi ve gazi yakını olmak üzere toplamda 496 vatandaş başvuruda bulundu.

Tepebaşı Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekilişini ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da vatandaşların heyecanını paylaştı. Başkan Ataç, "Gönül ister ki tüm vatandaşlarımız faydalanabilsin. Emeklilerimiz, şehit ve gazi yakınlarımız ve engellilerimiz için bu imkanı sağlıyoruz. Şehirde yaşamanın zorlukları, bahçelerimiz ile azalıyor. İnsanımız toprağa dokunarak, küçük çaplı da olsa tarım yaparak keyifli ve kaliteli şekilde vakit geçirebiliyor. İnanın Türkiye'de bu kadar fazla parsel ile bu işin yapıldığı pek yer yok. Elimizden geldiği kadar da artırmaya çalışıyoruz. Benim için insan sağlığı gerçekten çok yüce bir değerdir. Umuyorum çekilişimiz hayırlı, uğurlu olur. İsmi çıkmayan vatandaşlarımız da üzülmesinler, gelecek dönemde yine katılma imkanınınız olacak. Gösterdiğiniz ilgi için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra 350 kişilik listeden 108 emekli ve 20 adet yedek kullanıcının; 146 kişilik listeden de 109 engelli, şehit yakını, gazi, gazi yakını ve 20 adet yedek kullanıcının isim çekiliş ile noter ve kura heyeti eşliğinde belirlendi. Başkan Ataç da kurada ilk talihli vatandaşı belirleyen çekilişi gerçekleştirdi. Kura sonucunda ise toplam 217 parselin dağıtımı yapıldı.

Kuraya katılan vatandaşlar da Başkan Ataç ve Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine teşekkürlerini iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title