Haberler

Gönül timi, köy okullarında gönüllere dokunuyor

Güncelleme:

Amasya'nın Suluova İlçesi Gençlik Merkezindeki gençlik liderleri, tasarladıkları oyunlarla şehir merkezi ve özellikle köy okullarındaki çocuklara maske takma gerekliliği, fiziki mesafe kuralları ve temizlik konusunda eğitim veriyorlar.

Amasya'nın Suluova İlçesi Gençlik Merkezindeki gençlik liderleri, tasarladıkları oyunlarla şehir merkezi ve özellikle köy okullarındaki çocuklara maske takma gerekliliği, fiziki mesafe kuralları ve temizlik konusunda eğitim veriyorlar.

Tasarladıkları oyunlarla sosyal mesafe kurallarına uyarak çocuklarla, Suluova ilçesi Eraslan köyünde köy okulunun bahçesinde bir araya gelen liderler, oynattıkları oyunlarla çocuklara Kovid-19'dan korunma yolları hakkında bilgi veriyor. Sürdürülen etkinliklerde, doğru maske kullanımı, sosyal mesafe kuralları ve temizlik hakkında çocukların dikkat etmeleri gerekenler anlatılıyor.

Gençlik liderlerinden Mücahide Arslan, çocuklarla eğitimin sürdürülmesi kapsamında sosyal mesafe kurallarına riayet ederek etkinlikler yaptıklarını söyledi. Renkli programlarla eğitim planlamaları gerçekleştirdiklerini anlatan Arslan, "Köy okulundaki çocukların bu süreçte oluşan streslerini atmaları için onlara ziyaret gerçekleştirdik. Uyulması gereken kuralları onlara oyunlarla öğretiyoruz. Bu süreçte zorlanmamaları için maske takmayı ve sosyal mesafenin neden gerekli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezi Müdiresi Nazlı Keskin ise, "Bugün Suluova Gençlik Merkezi olarak Eraslan Köyünde idik. Gençlik liderlerimiz çocuklarımıza maske mesafe ve hijyen kurallarını oyunlarla öğrettiler. Çocuklarımız çok eğlendiler. İnşallah programlarımız diğer okullarımızda da devam edecek" dedi.

Programa Gençlik Merkezi Müdiresi Nazlı Keskin, Gençlik Liderleri Pınar Koca, Mücahide Arslan ve Yusuf Öztürk katıldı. Etkinlik sonunda ise çocuklara çeşitli hediyeler verildi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suluova Amasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title