Haberler

"Gönül Köprüsü" Projesi Kapsamında Edremitli Öğrenciler Gaziantep'e Gidecek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Turkcell İşbirliği Çerçevesinde Gerçekleşen "Gönül Köprüsü" Projesi Kapsamında Balıkesir'in Edremit İlçesinden 104 Öğrenci Gaziantep'e Gidecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Turkcell işbirliği çerçevesinde gerçekleşen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinden 104 öğrenci Gaziantep'e gidecek.

İlköğretim 7 ve 8. sınıflar ile ortaöğretim 1 ve 2. sınıflarda okuyan ve Türkiye'nin tüm illerinden seçilen 100 bin öğrencinin farklı illeri ziyaret ederek, ülkelerini tanımalarını, kendilerine güvenen, sorumluluk sahibi bireyler olmalarını amaçlayan "Gönül Köprüsü" projesi Edremit'te de hayata geçirilecek. 06 - 13 Temmuz tarihleri arasında 104 kişilik öğrenci ve 8 kişilik öğretmen kafilesiyle birlikte Gaziantep'e gideceklerini belirten Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Soylu, "Haziran ayında başlayan ve Ağustos ayına kadar sürecek projeye, Türkiye'nin tüm bölgelerinden seçilen çocuklar daha önce görmedikleri illere 5'er günlük geziler yapıyor. Ortaöğretim kurumlarımızdan 56 öğrenci, ilköğretim kurumlarımızdan da 48 öğrencimiz ve 8 öğretmenimiz ile birlikte 112 kişilik bir ekip olarak Gaziantep iline gidilecek. Gönül Köprüsü projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından seçilen öğretmenler eşliğinde gerçekleşen gezilerde öğrenciler, gittikleri illerde tarihi ve turistlik yerleri geziyor, kültürel etkinliklere katılıyor ve yeni arkadaşlıklar kuruyor. Gezilerin son 2 gününde ise mihmandar aileler ve çocukları, konuk öğrencilere eşlik ediyor" dedi.

(SŞ-MŞ) 30.06.2008 17:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title