Haberler

Gönül Köprüsü Öğrencileri Yıldırım'da

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Hazırlanan "Gönül Köprüsü" Projesi Kapsamında Adana'dan Bursa'ya Gelen 315 Öğrenci, Yıldırım Belediyesi'ni Ziyaret Etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Adana'dan Bursa'ya gelen 315 öğrenci, Yıldırım Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanvekili Mustafa Doğanay tarafından karşılanan öğrenciler, Bursa'da ağırlanmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Gezi programı çerçevesinde Yıldırım İlçesi'ndeki tarihi ve kültürel mekanları gezen öğrenciler, Yıldırım Belediyesi'ne de bu projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası'ndaki Meclis Salonu ve diğer birimleri de ziyaret eden öğrenciler, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı tüm çalışanları tebrik etti. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin tarafından yazılan kitapların hediye edildiği ziyarette, konuk öğrenciler en çok "Başarının Yolları" isimli kitaba ilgi gösterdi.

(MŞ) 25.06.2008 15:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title