Haberler

Gönlüm'den Mosturoğlu'na Yanıt:

Kerem Gönlüm, Kendisi ve Takımı ile İlgili Doping Konusunda Çeşitli Açıklamalarda Bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'na Yanıt Verdi.

Efes Pilsenli basketbolcu Kerem Gönlüm, geçtiğimiz günlerde kendisi ve takımı ile ilgili doping konusunda çeşitli açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'na yanıt verdi.

Kerem Gönlüm, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun doping testi ve Efes Pilsen Kulübü ile ilgili olarak yapmış olduğu, şahsını da içine alan açıklamaları sonrası, bir basın açıklaması yapmayı gerekli gördüğünü belirterek, ''Bilindiği üzere kura çekimi sonucu tarafıma yapılan doping testinin pozitif çıkması sonucu başlatılan disiplin kovuşturması, TBF Disiplin Kurulu nezdinde devam etmektedir. Yargısal süreç devam ederken, özellikle de bu yargı sürecini ve yargı organını etkilemeye yönelik açıklamalarda bulunmanın hukuka aykırı olduğunu en iyi bilmesi gereken kişilerden biri, bu açıklamaları basınla paylaşarak kamuoyu yaratan ve mesleği avukatlık olan Şekip Mosturoğlu'dur'' ifadelerini kullandı.

Kerem Gönlüm süreç sonunda TBF ve FIBA yargı organları tarafından alınacak hukuki karara saygılı olduğunu da bildirdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title