Haberler

Gönen Emniyeti'nden Motosiklet Denetimi

Gönen'de Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri, yapılan denetimlerde çok sayıda motosikleti trafikten men ederken sürücülerine ise cezai işlem uyguladı.

Gönen Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ve trafik ekipleri, ilçenin farklı güzergahlarında motosiklet ve sürücülerini denetliyor. Ehliyetsiz sürücüler ve gürültü yapan motosikletlerden yana artan şikayetler üzerine harekete geçen ekipler, evrakları eksik motosikletleri trafikten men ederken, sürücüleri hakkında idari yaptırım uyguluyor.

Gönen'in en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi, Plevne Meydanı ve Karşıyaka Fen Dairesi önündeki denetim noktalarında çok sayıda motosiklet denetime alındı. Ehliyetsiz, kasksız, ruhsatsız ve plakasız araç kullandığı tespit edilen sürücüler hakkında işlemler başlatıldı.

Gönen İlçe Emniyet Müdürü Turgut Çoşkun, "Uygulama ve denetimler aralıksız devam edecek. Bu uygulamalar neticesinde istenmeyen olayların da önüne geçeceğiz. Yaz boyunca sürdürdüğümüz uygulamalar neticesinde, ilçemizde çok şükür ki motosiklet kazalarının önüne geçtik. Yapılan uygulama ve denetimlere halkımız tarafından da takdir görmekteyiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gönen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title