Haberler

Gönen'de Kan Bağışı Kampanyası

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Kızılay Kan Merkezi Tarafından Düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına 2 Günde 69 Kişi Katıldı.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Kızılay Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına 2 günde 69 kişi katıldı.

Kızılay Gönen şubesinde Balıkesir Kızılay Kan Merkezi tarafından başlatılan kan bağışına vatandaşlar fazla ilgi göstermedi. Kampanyaya Gönen'de 2 günde sadece 69 kişi katıldı. Kızılay Kan Merkezi'nde görevlileri yılda en az 9 bin ünite kana ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İlçe halkından bu tür kampanyalara daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini ifade eden Kızılay görevlileri "Şu an Kızılay yılda yaklaşık 7 bin ünite kan bağışı alıyor. Vatandaşların kan bağışına hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız kan bağışında bulunuldu. Ama Gönen Gibi büyük bir ilçede 2 günlük bir zaman diliminde toplam 62 kişinin kan vermesi oldukça düşündürücü. Vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas davranmasını umuyoruz" dediler.

(BD-MEY)

07.07.2007 15:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title