Haberler

Gönen Belediyesi'nden Engelli Çocuğa Yardım

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde Geçirdiği Bir Rahatsızlık Sonucu Yürüyemeyen Bir Çocuğa Gönen Belediyesi Tarafından Özel Yapım Mekanik Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yürüyemeyen bir çocuğa Gönen Belediyesi tarafından özel yapım mekanik tekerlekli sandalye hediye edildi.

Geçtirdiği bir rahatsızlık sonucu yürüme yeteneğini kaybedene bir çocuğa, günlük yaşamında rahat etmesi için tekerlekli sandalye hediye eden Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, engelli olan herkese sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Engelli Onur Akgün'e arabayı teslim eden Gönen Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Fevzi Çolak, engellilerin bu toplumunda bir parçası olduğunu belirterek tüm toplum kesimlerinin engellilere imkânları doğrultusunda sahip çıkılması gerektiğin söyledi. Engellilere acıma hissi içerisinde yaklaşılmaması gerektiğinin altını çizen Çolak engellilerin yaşam tarzına yönelik bir dizi yapılanmaların da ortaya konulması gerektiğini vurguladı. Gönen Kaplıcaları Fizik Tedavi Ünitesi doktorları, hediye edilen mekanik çok amaçlı tekerlekli sandalye ile Onur'un yatağa bağımlı kalmadan hem yürüyebileceği hemde bir çok sosyal faaliyeti yapacağını belirti. Sosyal Hizmetler Müdürü Fevzi Çolak, Gönen ve Gönen'e bağlı köylerde diğer ihtiyaç sahiplerine bu yardımların ulaştırılacağını da sözlerine ekledi.

(BD-MEY)

21.10.2007 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title