Haberler

Gonca Sağlam'dan Ebru Şallı'ya Çok Konuşulacak Gönderme!

Güncelleme:

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, geçen yaz dönemi boyunca magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden biri haline geldiler. İlişkileri, Akkuş evliyken başlayan çift, aşk yaşamaya devam ediyor.

BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞLARDI

Uğur Akkuş'un evli olduğu dönemde, Ebru Şallı ile aşk yaşaması bir hayli tepki toplamıştı. Olaylı bir şekilde Gonca Sağlam'dan boşanan Uğur Akkuş şu sıralar evli olduğu dönemde aşk yaşadığı eski manken ve model Ebru Şallı ile birlikte özel bir teknede tatil yapıyor.

Gonca Sağlam'dan Ebru Şallı'ya Çok Konuşulacak Gönderme!

ESKİ EŞ GONCA SAĞLAM İHANETİ UNUTMADI!

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam da paylaşımlarına devam ediyor. Gonca Sağlam'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sağlam, sosyal medya hesabının hikaye kısmında çok konuşulacak bir paylaşıma daha imza attı. İşte aldatılan genç kadının o paylaşımı;

Gonca Sağlam'dan Ebru Şallı'ya Çok Konuşulacak Gönderme!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Akkuş Ebru Şallı Akkuş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (18)

türk evladı:

ne laf sokmuş haaaaaa

38
0
yanıtYanıtla
büşra:

BAŞKASININ MUTLULUĞU ÜZERINE KURULAN HAYATLAR MUTSUZLUĞA MAHKUMDUR SONU HÜSRANDIR

34
2
yanıtYanıtla
büşra:

tost severmisin

yanıt0
yanıt5
duygu sömürüsü bu:

kiralık miralık. . . . sen erkeği kaçırdın şimdi cocuğu kullanıp demogoji yapma duygu sömürüsü yapma. allah cocuguna şifa versin bu arada

11
23
yanıtYanıtla
JET SOSYETE ARİF:

PARA BİTTİ AŞK BİTTİ , BAŞROL OYUNCU : EBRU ŞALLI , !!! YAKINDA SİNEMALARDA. .

20
0
yanıtYanıtla
ALAYCI:

ula adamın ağzı yanmış tapusunu aldığı sen gibi karılardan artık kiralık tutuyor demek. . . ne tapu harcı, ne emlak vergisi ne doğalgaz elektirik aboneliği ne bilmem ne. ne kadar kullandım akbil basıp gecicek neredeyse

5
13
yanıtYanıtla
etr:

kral tspit akarı yok kokarı yok :)

yanıt4
yanıt3
YİNE Mİ BÜŞRA:

Deniz kenarında hiç kimse bikinili Ebru''ya yakından baktı mı? İki çocuk doğurmuş kadın ne kadar spor yaparsa yapsın, dolgu yoksa kalçaları düşüyor. Ebru''da çok belirgin durumda. Sadece yüz ve göğüslerinde gerekenler yapılmış. Bu kadını güzel diye halkımıza yutturan magazincilerin ''baktığını görememe bozukluğu''olduğu kesin.

16
2
yanıtYanıtla
cosmos:

ebru şallı ayağını kaldırmış ya spor yaparken çok esnek o na o pozisyonda ne gider ama

13
4
yanıtYanıtla
çek çek kürekleri:

çok beklersin yavrum. sen küreklere asılmaya devam et

yanıt7
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title