Haberler

Galatasaralı Gomis, Taraftarlara Mesaj Gönderdi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı taraftara çok çalışacağının sözünü verdi.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Bafetimbi Gomis, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bireysel antrenmanlarının görüntülerini yayınladı.

Fransız yıldız Gomis, şınav çektiği videoyu "Asla yalan söylemedim size, söz çok çalışacağım." notuyla paylaştı.

Gomis, Galatasaray Taraftarına Mesaj Gönderdi

Galatasaraylı taraftarlar, Gomis'in bu paylaşımına olumlu yanıtlar verirken bazı taraftarlar ise Gomis'in paylaşımını samimi bulmadı.

SÜPER KUPA MAÇINDA PENALTI KAÇIRMASI TARAFTARLARI KIZDIRMIŞTI

Süper Kupa finalinde Akhisarspor'a karşı son penaltıyı kaçıran Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarmıştı.

CİMBOM'DA KULLANDIĞI 7 PENALTIDAN 4'ÜNÜ KAÇIRDI

Süper Kupa finalinde penaltı atışından yararlanamayan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'da kullandığı 7 penaltıdan 4'ünü kaçırmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Süper Kupa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

...:

Herkes penaltı atamaz penaltı ayrı bir meziyet. . Elmander kaç tane penaltı kullandı?Selçuk un hiç penaltı kaçırdığını görmedim mesela forvete mi koyalım adamı?Gomis penaltıdan uzak duracak tek olay bu. . Aldınız adamı sattınız ne şeref bıraktınız ne haysiyet. . Yazıktır günahtır. . Nerde bu bolluk ya sanki elimizde mermi gibi 3 forvetimiz var da harcamaya çalışıyoruz adamı!!!!

12
1
yanıtYanıtla
Mehmet A.:

adamın koşması bir garip, geçen sezon nasıl o kadar gol attı inanamıyorum.

11
0
yanıtYanıtla
..:

Çocuk olduğun çok belli. . Sen jardel in koşmayı bırak yüremesini gördün mü?Ha buarada jardel Galatasaray ın bir dönem forvetiydi ve güzel gol atardı yaşın yetmiyoya o yüzden açıklama yaptım. .

yanıt7
yanıt2
MUSTAFA:

JARDEL YARIM SEZONDA EFSANE OLAN ADAM. :D

yanıt8
yanıt0
altınÇOCUKAdınızı Yazın:

tüm Galatasaray seyırcılerı kendımde dahıl gomise sahip çıkalım ama akıllı ol mesajınıda verelim fenerlıler besıktaslılar ısderkı gomıs gıtsın oyle bır fut bolcu bıda turkıyeye zor gelır zaten son zamanları bunu bızde gecırsın bızde faydalanalım gaza gelmeyelim ıyıkı varsın gomıs deyıp onu yem yapmayalım yonetımde satmasınn derımm

10
0
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

bu zor günümüzde zam isteyip aylarca trip yapan adami istemiyoruz artik! hayatinda ilk defa gol oldu sampiyon oldu biyerleri kalkti hemen. yas 33 ne zammi?? o aldigi paraya baska nerde kazanmis bugüne kadar?? 25 yasindayken bile böyle bir maasi yoktu biz enayimiz tük milleti olarak?? cekip gitsin nerde oynuyorsa oynasin

6
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Ne gıcık adam

3
3
yanıtYanıtla
karadeniz:

ESKİDEN BİZ BÖYLE CALIŞIRDI K ALİ TOPA TUT GOMİS SÖZ VERMİŞ CALIŞACAKMIŞ GOMİS MİLYONLARI SAY SAY SAY NE GURNAZ ADAMSIN BE DOMİSSSSS

2
4
yanıtYanıtla
...:

İşte bak böyle rakip tanımın adamlarına laf veriyosunuz. . Sanki herkes bedava oynuyo bi gomis para alıyo. .

yanıt0
yanıt0
andsmero denizli:

bu adamın devreleri yanmamışsa ben bişey demiyorum

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title