Haberler

Gomis'e Maymun Diyen Sosyal Medya Fenomeni, Duruşmada Özür Diledi

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'e "maymun" diyen sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan, çıktığı duruşmada özür diledi, "Amacım ırkçılık yapmak değildi." dedi.

Çeşitli mekanlarda da DJ'lik yapan Fenerbahçeli sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maç sırasında attığı bir tweette Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'i 'Maymun'a benzetmişti. Hakan Hepcan, gelen tepkiler üzerine tweetini silip özür dilese de, 'IrkçıHakanHepcan' hashtag'i TT sıralamasında birinci sıraya yükselmişti.

OLAY TWEET'E DAVA AÇILDI

Basın savcılığı da olay tweet için harekete geçmiş, Hakan Hepcan hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan ilk duruşmaya sanık Hakan Hepcan avukatıyla katılırken davada mağdur sıfatıyla yer alan ünlü futbolcu Bafetimbi Gomis duruşmaya katılmadı. Müşteki olarak yer alan Galatasaray Spor Kulübü'nü ise avukatı temsil etti.

ÖZÜR DİLEDİ

Hakan Hepcan savunmasında, "Tweeti ben attım. Amacım herhangi bir ırkçılık veya başka bir suç değildi. Tepkiler üzerine hemen sildim. Ancak linç kampanyasına dönüştü. Özür dilerim" diye konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü avukatı da sanığa yönelik şikayetlerinin devam ettiğini belirtti. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Sosyal Medya Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Reis:

Kalitesiz insanları kalitesiz fenomeni. Başka türlüsünü beklemiyorduk.

33
0
yanıtYanıtla
Angaralı:

Millet bunlarida adam ettiya pes birde sosyal medya fenomenlerimiz eksikti niteliksiz adamlar

29
0
yanıtYanıtla
Marek Hamsik:

Herif tam maymun dogru söylemis , baksana su tipe . .

1
27
yanıtYanıtla
CAN ELİF:

ONU ALLH BEGENMİŞTE YARATMIŞ TIRNAGINA KURBAN OL CAHİL

yanıt11
yanıt1
Aylin cakurtaran:

Maymuna benziyor işte. . . . . . . maymun gibi yürüyor. . . . .

4
17
yanıtYanıtla
TOKATLI:

AYLİN SENDE BİŞEYİME BENZİYORSUN AMA BURADA SÖYLEMEYİM . . . . . . .

yanıt1
yanıt1
2X2=5:

Aslan dersek hakaret olmuyor değil mi ? ? ?

5
14
yanıtYanıtla
isyan:

gomis adamdır karakterli duruşu belli futbol saygısı süper bir insan bence kısacası örnek insan futbolda üstüne tanımam

18
0
yanıtYanıtla
volkan:

Askerliği beraber mi yaptın nerden biliyon trol herif

yanıt6
yanıt8
isyan:

volkan demirel gibi adamsın gomisin golleri ile şampiyon olan bir takım olunca belliki fenevlisin

yanıt1
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title